Ozooo Günaydın güzel anneler 🌼 Benim iki bebem var küçük bebem sağolsun 6 da uyanıyor , gün bizde baya erken başlıyor siz saat kaçta uyanıyorsunuz ?
Svgars Sonsuz32 gece kaçta uyuyor bebeğiniz benim oğlum 13 aylık akşam 10 uyar bazen 9 buçuk en erken 8 de kalkmıştır genelde 9 veya 10 da kalkar
aslansmoms 7:32 de kalkar genelde ama bazen 6:30 bazen 8. Bugün 6:47 de 🙄 ve o kadar kötüyüm ki bugün bi baş dönmesi mide bulantısı fenayım 🙄
gns_123 Çok şükür diyeyim size bakarak ozaman😂 kizlar büyüyünce cidden düzeliyor herşey ya. Bizimki 10da kalkıyor. Akşam 9 yatış saati ama 2 yaşını geçtikten sonra düzeldi😂
seniyirimmisdafaa gns_123 gerçekten mi bak ona gore avutcam kendimi 😬 coook ozledim deliksiz uykuyu 😔
Yagmursonrasitoprakkokusu gns_123 bazı çocuklar aynı şekil devam ediyor maalesef. Benim oğlum 3 senedir erken uyanır 🥲🥲
Pasa-2727 gns_123 şuan kaç yaşinda benim oğlum Mart’ta 3 girecek imkanı yok 9da uyumaz. Gündüz uyku yapiyormu
Pelinsu-gns 8 aylık gece 2 de 3 te yatıyor sabah 7 de uyanıyor , iki üç saat durup geri uyuyor . Ama bedenen aşırı yoruldum , hani gece uykusu 12 saat falan dı bebeklerin 🥲
Ddm34 1prensesannesi__ Pelinsu-gns 8-9-10 aylarımız kabus gıbıydı.30 dk bır uyanmalar sebepsız aglamalar . Oyle 12 saat uyumalar cok zor. Uyuyan bebek vardır belkı ama sayıca az olduklarını dusunuyorum🤭
1prensesannesi__ 8 buçuk 9 hava bile 8 i geçerek aydınlanıyor şaka gibi yaa benim kızım 2 ay 8gunluk geceleri 11,12 de falan uyuyor 3 buçuk 4 gibi kalkıyor emziriyorum uyuyor 2 saat sonra tekrar uyanıyor emiyor yatıyor 9 kadar 2 şer saat arayla uyuyup uyanıyor 😁
1prensesannesi__ yoncaburak zaten şuan memnunum valla uyuyabiliyorum gece 4 yada buçuk gibi uyanır önceden daha sık uyanırdık düzene giriyor sanırım artık
Glrmila yoncaburak ne kdr büyüdük ce tahmini😅 Suan tam 24 ayligizda hersey arpa sariyor düzelmeyen de düzelmiyor kanımca