belisme Bogazim şişti çok agriyo emzirdigim için ilaç kullanmiyorum bitki çayı falan içiyorum ama gittukce kötü oluyor sanki yutkunamiyorum artik sizin kullandigim biseyler varmi bunun icin nasil geçer
Braa3434 belisme Tereyağını erit tavada pekmez dök üzerine karıştır sıcak sıcak 2 3 kaşık falan iç düzenli olarak tekrarla canım geçmiş olsun
Braa3434 belisme Evet kullanabileceğin antibiyotikler var tabi doğumdan sonrada hemen antibiyotik veriliyor çünkü
salakmisincemilee belisme gecmis olsun mandalina kabugunu soyun cay gibi demleyin bal zencefil katin icin insallah cabuk iyilesirsiniz hastalik cok zor
belisme aliaras_2022 sabah aliyim bari teşekkür ederim gerçekten tam bir eziyet bebekle cok daha zor geciyo
azra1616 Braa3434 bu çok iyi geliyor antibiyotik emziren anneler için oluyordu isterseniz sağlık ocağına Bi gidin sizde çocuğunuz içinde en iyisi bu
3cocukluananingunlugu belisme kullananilriğin ilaçlar var kullan şuan salgın var ve ilaç olmadan geçmesi çok yıpratıcı oluyor malesef bebekle ilgilenmek zorluyor. Aile hekimine gidip ilaçlarını al mutlaka