halukesranafizoglu ben de uyku vaktii Instagram hesabı sayfasının sahibi gözde zenginden aldım eğitim de almaz olaydım güzel olan gece uykularimizi bozdu bir de beni eşimi suçladı olan benim güzel yavruma ve uykularina oldu bebeğim iki saat ağladı diyorum kadına daha ağlamaya hakkı var diyor başka yöntem deneyelim videolarınız da farklı yöntem teknik kullanıyoruz diyorsunuz diyorum benim tek yöntemi bu işinize geliyorsa diyo arkadaşıma da aynı muamelede bulundu kız bir gün yazamadi bebeği hastalandı hiçbir gerekçe yokken haber bile vermeden eğitimi sonlandırdı bir de diğerlerine göre fazla para odemistik gözde zengin pişmanlıktır ayrıca psikolojiden bebek-cocuk eğitiminden anlayabilecek yetkinlikte bir eğitimi de yok sonrasında kimden yardım istediysem hepsi de nasıl 2 saat aglatirlar bebeğinizi dediler ve yaklaşık 5 kişiye durumu anlattım umarım aranızdaki bag zarar görmemiştir dediler hep gözde hanıma kalsak ne hakla çocuğu uyutamayiz gibi suclandik temas var tamam kabul ediyorum ama 2 saat ağlayan bebeğim için daha aglayabilirdi dedi niye ağlıyor hani aglatmadandi daha sakin geçemez miyiz diyorum direkt emme uyku ilişkisini kesip mayistir yatağa bırak aşamasına geçirdi bizi böyle olacak filan dedi bebeğim katılma krizi geçirecek noktaya geldi devam edin dedi o gece bebeğim uyumayacakti bayilcakti muhtemelen nefesi kesiliyor diyorum aglayabilir ben size ağlayacak dedim diyor, ben bunu kabul ediyorum en etkili yol bu dedi sizlere tavsiyem ben egitimciyim bir sürü çocuk yetiştiriyorum ise baslayacagim için böyle bir yola basvurmustum araştırın sorgulayın sertifika değil sadece mesele eğitim durumunu da sorun anne olmak yetersiz kalabiliyor başkasının çocuğuna yardım ederken her birey her bebek hepsi birbirinden farklı elbette birilerinden yardım alacağız bazen kendimiz yapamıyoruz ama araştırmadan adım atmayın birinin çocuğuna iyi geliyor olabilir ama başka bir çocukta yöntemi işe yaramadı diye insanları suçlayan yargılayan insanlarla da çalışmayın derim ben . Hele ki bebeklerimiz kırmızı cizgimizken onlara onlarla aranızdaki bağa zarar veren insanlardan uzak durun.