1cocuksevdasi Ne zaman kendi kendine çıkarmayı bilecek bazen oluyor kendi çıkarıyor ama her zaman değil az önce emzirdim uğraştım çıksın diye çıkmadı zaten uyudu omzumda ne zaman öğrenecek
1905burkiyy 1cocuksevdasi iyi şükür kolik değil . Benim oğlumda 4 aydan sonra rahatladı rahat çıkarmaya başladı ama her emzirdikten sonra mutlaka uyusa bile dik tutup çıkarmaya çalış oda onu rahatsız etmesin
Beratim17 1cocuksevdasi var evet, kolay birsey o emzirdikten sonra kucağına al başını dik tutmasını sağla sırtını ovala hemen çıkıyor benim bebegim kolik değildi bi sorun yaşamadık çok şükür
1905burkiyy 1cocuksevdasi vallaha benim oğlumda öyle idi uykusuzluktan ölsem de onu çıkartıyorum yoksa birikiyor ve ağlamaya başlıyor . Zor ama bence yapın ikinize de kolaylık olur
1905burkiyy 1cocuksevdasi zamanla olacak büyüdükçe şuan benimkisi 8 aylık gülüyoruz artık diyoruz zorla çıkarıyorduk şuan maşallah kendisi çıkarıyor 😂
1905burkiyy 1cocuksevdasi gelir gelir zaman su misali canım bak bende öyle diyordum şimdi bak 8 aylık oldu da 🥰❤️