Buso Arkadaslar oglumun testi pozitif cikti. İlac tedavisine basladi doktor. Cok inatci bir ates var. Bu gece nasil gececek bilmiyorum! Var mi aranizda bu lanet viruse yakalanan? Neler yaptiniz?
Alparslan2206 Buso geçmiş olsun Benimde eşim geldi hastaneden pozitif oğlumunda sabahtan beri ateşi var o da öyle büyük ihtimalle doktoruna yazdımsa cevap bekliyorum ne ilacı verdiler size
Ece0101 Buso ateş nöbetindeyim şuan ateş için calpol verdi sadece 3,5 saat önce vermiştim şuan tekrar artıyor ateş 4,5 aylık bebeğim tekrar versem 4 saat dolunca bir sıkıntı olur mu acaba bu nasıl bir hastalıkmış cidden kaç gündür bıktırdı🤦🏻♀️
Buso Alparslan2206 Enfluvir verdi, calpol ve dolveni donusumlu kullan dedi ama asla gecmiyor ates.. Size de cok gecmis olsun
Alparslan2206 Buso sağolun ne berbat bi hastalık ya inatçı ateş 1 aydır uğraşıyorum hastalıklarla ateş çok yordu beni 😢
Uraz23 Bizimde covid pozitif 7 aylık oğlum calpol ventolin şurup ve dolven verdiler ateş şükrolsun düştü öksürük gitmitor uyuyamıyor
Buso Ece0101 4 kereye kadar verebilirsiniz sanirim bi problem olmaz. Yazik hepimize gercekten. Cok cok gecmis olsun.
ezgmsl Bizde kızımla 2 hafta önce atlattık ne lanet bir hastalıkmış tam 7 gün ateşler içinde yattım eklemlerim kaslarım çok fena ağrıyordu tamamen iyileşmem 12 günü buldu bana enfluvir iburamin verdi doktor kızımda 30 aylık ona da enfluvir verdi calpol ve dolveni dönüşümlü kullanmamı istedi bir de ona da iburamin zero şurup verdi ama kızım benim kadar etkilenmedi sadece 3 gün sürdü ve günde 1 kez ateşlendi. Ama beni yıktı geçti gerçekten..
Buso ezgmsl ben de atlattim gecen hafta. İnanin 1 gun bilincsiz bir sekilde yattim. Boyle bi agri hayatimda yasamadim. Ben 2 gunde atlattim sukur. Umarim bi daha yasamayiz.
Ozgkd Benim kizimda 28 aylik suan atesler icinde yatiyor, dun gece ilk kez ateslendi dolven vermeme ragmen atesi düşmüyor saat cok gec diye doktora da goturmedik, ates nobetindeyim korkuyorum bir sey olur diye off off
zeyynepgk Buso 1 hafta önce hastanede yattık 27 günlük kızım oldu enfluvır ve calpol verdi allahtan çabuk atlattık 5 gün kullandık ilacı çok şükür geçti bütün bebekler çocuklara acil şifalar versin Allah. her yer tıklım tıklım yatışla dolu bütün yetişkinlerde çocuklarda var bu dönem çocuğu olan kimse kalabalığa çıkmasın hasta herkesten uzak tutun yavrularınızı ciğerlere inerse çok tehlikeli
Merve3323 Buso bizde 3. Gündeyiz Enfluvir ilacını verdi demin hatta yanlışlıkla 3,5 ml yerine 5 ml vermişim çocuk uyudu ben uyuyamıyorum acaba bişey mi olur uyandırsammı.uyuduktan sonra farkettim:(
Sldmrt Buso ateş ihmale gelmiyor gerçekten. Ilık bi duş aldırın ilaçla düşmüyorsa, eklemlerime ışık bezle kompres yapın
Leyla0613 Buso şimdi öğrendik ben hayatımda böyle bir inatçı ateş görmedım alev alet yanıyordu çocuğum. Hastane de 2 serumla ateşini düşürebildiler inşallah ilaçlar kolay etki eder ve ateşi yükselmez. Covidden betermiş bu hastalık