mira16 kızım 15 aylık bulut hamuruyla oynarız bulut hamuru yapmak çok basit bazen boyama yapıyoruz bazende sabunlu su yapıyorum üzerine sofra bezi serip sabunlu sudan baloncuk çıkartıyoruz kızımda baloncuklara vurmaya çalışıyor. Çamaşır selesine plastik kaşıkları takip cikariyoruz boş ayakkabı kutusunu deldim pipet taktırıp çıkartmaya çalışıyorum onun harici bol bol kitap okuyoruz kendi aciyor bana getiriyor 25 kelimesi var anne baba dede anneanne manne(babanne) hala abi abla mama meme gel git kedi havhav tiss cik cik pisi pisi Hamm avizeyi ve gökyüzünü bilir kuşlar geçiyor aaa dedim mi gökyüzüne bakar öpücük atar ve yanaktan öper el sallar alkışlar domatese dom diye söyler. gobus burun popo ayak saç hepsini gösterir burda diye vurur. ciş mi yaptın yoksa birt mi diye sorarım çiş yaptıysa çiş diye söyler yenidogandan beri konuşuyorum ondan galiba ben ne söylersem tekrar etmeye çalışır konuşmada çok şükür sıkıntımız yok ama canı isterse sıralıyor yürümek istemiyor emekliyor 😞 oda beni çok üzüyor