hanifemir Selam kızlar. 6 aylık kızımın diişleri çok kaşınıyor. Önce ayak parmagını sonra el parmağını emeyim derken deriyi çok kötü soymuş. Başına böyle bir şey gelen varmı. Ne yapmalıyım 🥴
ipegimsi hanifemir benim bebeğimin de baş parmağı öyle olmuş yapacak bişey yok bantlasam onu çıkarana kadar uğrasır durur
Noname21 hanifemir emziği soğutun damaklarına sürttürün kaşıyın yanı Yada pudrasız eldiveni alın dolaba kpyun sonra elinize takın elinizle kaşıyın
1Annevekizi hanifemir bu hiç saniyede yapılmış gibi durmuyor belliki çok sonra fark ettiniz. Diş kasiyici verin sürekli veya Diş etini rahatlatacak jeller kullanın.
ipegimsi hanifemir bende kıyamıyorum yanlarının derileri falan kalkmış acıyodur belki ne bileyim ben analık zor iş😢
hanifemir @Noname21 yaptım canım onuda yaptım. Elimle de deniyorum ama bu şekilde yapmayı nasıl başardı onu bilmiyorum 🥴
hanifemir @1Annevekizi sürekli elinde diş kaşıyıcı hanfendi. Çocuk bu ne ara parmagını emecegi belli de olmuyor yani. O ara görmedik yapmış görsem engel olurdum. Diş jeli de kullanıyorum ayrıca.
1Annevekizi hanifemir Çocuk bu ne ara parmagını emecegi belli de olmuyor yani. Yeni diş çıkaran bebeğin eli hep agzindadir