Ftmnr16 Bebeğim 6 ay 14 günlük uykusu var ama asla uyutamıyorum çok ağlamaya başladı sizler ne durumdasınız kızlar 😞
Tahalmila Ftmnr16 bizde aynı durum gündüzleri iyi kötü uyuyor ama gece çok zorluyor 3 e kadar uykuya direniyor bugün 7 den sonra uyutmadım yatmadan önce duş aldırıp 10 da uyudu bakalım gece nasıl olcak
Bblt Ftmnr16 bizde aynıydık doktor sabah karnının iyi doğduğundan emin ol demişti eğer güzel beslenmezse gece uykusu verimli olmaz diyince ben sabah kahvaltıda yumurtanın sarısı ve labneyi karıştırıp vermeye başlamıştım sonra öğlen ara öğünde meyve emzigine meyve koyarak verdim tabi bu sırada sürekli de emzirdim zaten maşallahimiz var hiç yok demedi emmeye sonra akşama doğru biz yemek yerken mama sandalyesine oturtup çorbasını içirdim tabi bu saat 6 civarı sonra yatmaya yakın benim bebis 12 den önce yatmaz gece 22.30 gibi bebek irmigi muz Elma yapıp gece mamasi şeklinde verdim baktım gece çok rahat 4 5 saat uyuyor rutin devam ettim şuan 7.5 aylık
eraysen Ftmnr16 6 ay 5 günlük daha bu zamana kadar hiç doğru düzgün uyumadı 6 aydır uykusuzum gece 5 e kadar oturuyoruz 11 de çok uyumuş gibi uyanıyor gündüz 1 2 kere 1 saatten az uyuyor sabah erkende uyandırdım yine aynı değişmedi gece de gündüz de uyumuyor İlk 3 ay günde 7-8 saat uyusa şükür ediyodum şimdi de 9-10 saat anca uyuyor toplam gündüz uykusu dahil
CeydaST Ftmnr16 4 aylıktan beri aşırı düzensiz. 7 aylık olacak ama mesela bugün saat başı kalktı uyuttum geri yattı 1 saat tam 1 saat içinde uyut uyandı yaptık felaket ya. Gündüz uykuları da zaten yarım saat dediği an gözlerini açıyor
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Aynı Durumdayız, yok gündüz uykularını azaltın, 5 ten sonra uyutmayın bilmem ne hepsi hikayeee, gündüz uyutsm da aynı uyıtmasam da aynıııı uykuya direniyooooo
Ftmnr16 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala kaç saattir deli gibi ağlıyor gözleri kızardı ağlamaktan ne yapacağımı şaşırdım
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Ftmnr16 karnına masaj yapmayı deneyin, odaları gezdirin, benimki hızlı sallanmaktan zevk alıyor ama ben korkuyorum 💁
mrvelz Aşırı huysuz sürekli ağlıyor uykusu var uyumuyor gece de gündüz de 6. Ayımız bitti bakalım ne olacak bundan sonra
Arzucln Gündüz 2 uyku yapıyor oda 1 saati bulmuyor hemen uyanıyor 5 den sonra uyutmuyorum 9 gibi direk uykuya dalıyor ama gece çok sık uyanıyor
Ftmnr16 Arzucln ne yapacağımı şaşırdım gerçekten gündüz az uyumaya başladı uyutmayınca da sinirleniyor 😐
As_li 6ay12 günlük oğlum, şuan yan yanyanayız bi bakmışım gözler dalıyo gidiyo bi bakmışım yeniden aglayıp kendini kasıyo sıkıyo yoruldum gercekten Eşim işten falan gelmiş olunca yuzum bir karış napıyım ondan sonra noldu oluyo😭
Ftmnr16 Bblt elimden geldiğince hem emziriyorum hem bişeyler yapıp veriyorum ama yemek istemiyor bu aralar iştahı kapandı memeyi de almak istemiyor bazen büyük ihtimal diş yapıyor