fatmasel_ Kızlar kızım 9 aylık inek sütü vermek istiyorum sadece geceleri mamaları içmiyor da veren var mı aranız da
Dolores fatmasel_ 1 yaştan sonra 1 çay bardağı. 1,5 yaşta emzirmeyi bıraktık doktorumuz en fazla 1 bardak dedi. Yoğurt yerse vermiyorum zaten ama o gün yoğurt yemediyse süt içer gün içinde.
durukusunannesi_ fatmasel_ Dr Osman gönülalı dinledim de ben çok zorda kaldıysanız verebilirsiniz süt bu kadar da korkunç birşey değil diyor anne sütü yok mama alacak durum yok vs gibi durumları söyledi o sizinki de mama içmiyor sütünüz yoksa e çocuk aç kalmayacağına göre aşırıya kaçmadan verebilirsiniz bence. Yaşı beklemek daha iyi tabi ama yine de çok vermeden deneyin fazlası kansızlık yapıyor çünkü. Ben kızıma daha yeni bu ay 2 kez verdim 14 aylık oldu
brsnhsm fatmasel_ Kefir yoğurt peynir çok daha sağlıklı. Mamayı kesmeyin ama bence daha erken yani bana göre tabiki
brsnhsm fatmasel_ He mama içmiyor demişsiniz yeni gördüm kefiri deneyim bence sulandırıp en kötü. Yani inanın sütle büyüdüm ben ama hiçbir faydası yok çocuklara. Birsürü alerjim var benim. Öyle severim ki şimdi olsa köy sütü direk içerim 1bardak. Bence alıştırmayın derim tabiki de tercih sizin 🌹
fatmasel_ Doruk20222 aynen her bebek sevmiyor kaç aylıkken vermiştiniz benim ki 9 aylık vermem doğru olur mu
Doruk20222 fatmasel_ tadım yaptırmıştım bir yaşından sonra ben de kahvaltıda içerim ona da sunuyorum içmiyor sevmiyor zaten faydalı değilmiş vermeyin bence başka şeyler verin kefir gibi
tekbasimabakiyorum fatmasel_ 1 yaşından sonra başlanıyor ama imkanınız varsa inek sütü yerine keçi sütü tercih edin derim.
Kbbbb Aynı başlığı bende açmıştım çocuğum 1 yaş diyecek ama bir kere sütlü muhallebi yaptım biraz o gece huzursuz oldu bence 9 biraz erken gibi yine de az az sulandırarak yarı yarıya deneyebilirsin ben süt vermek istiyorum diye baya tepki aldım