hanife23 Annelerim simdi sizelere sorum şu bebislerinizi gece çorapla mi çorapsız mi uyutuyorsunuz kimi doktor corap tercih ediyor kimisi etmiyor sizce hangisi? Saglik açısından benimde 10 aylik kizim var bende ikilemde kaldim🤗
Iremylcnkya07 hanife23 çorapla yatırmak iyi değil beyine kan gitmez 3 aylıktan beri çorapsız yatırıyorum ben
3kedili2bebekli hanife23 10 aylık daha ayaklı alt giydirip bu ikilemden kurtulabilirsiniz çoraplar sıkıyor diye tercih etmiyor doktorlar
cevriyeee Baloglum93 ayy yapmayın ya hiç rahat değil siz bütün gün üstüne gece külotlu çorapla nasıl rahat uyursunuz onu düşünün kan dolaşımı için çok zararlı
pozitifanne06 hanife23 çoraplı uyutuyorum uyku tulumunu hala yikamadim o hazır olsun çorapsız yatircam 😄
yenianne01 hanife23 kendini kontrol edene kadar çorapla yatırıyorum ben Sürekli üstüne açıyor hava aldıran ince yazlık çorapla yatırıyorum sık sıkta gündüzleri açık bırakıyorum hava alsın diye
Mirabia hanife23 çorapla yatırmak istesemde benim kız kesinlikle çorapla uyuyamıyor çıkarınca uyuyor ama üşütmemesi açısından çoraplı pijamalar sıkmıyor tercih edilebilir
hanife23 Mirabia benim iki oglum daha var biri de kesinlikle çorapsız yatmiyor alistiramadim corapsiz yatmaya bunda da alışmasını istiyorum ne kadar doğru ne kadar yalnis bilmiyorum ama gece çorap ayakta turnak batması ve mantar yapıyormuş o yuzden kızımi alıştırmak istiyorum
Synmannesi hanife23 ya Çorapsız yatırıyorum genellikle kan dolaşım olsun diye bazen de çorabı çok sıkmıyorsa rahat bir çorapsa kış aylarında bazen çoraplı yatırıyorum günü günümü tutmuyor
Eminemmmmm hanife23 evim doğalgaz lı çorapsız yatırıyom annemin evi sobalı soba sönünce ev buz Düzce soğuğu mecbur çoraplı oluyor
Iremylcnkya07 Uykusuzhergeceeee ya çorapta lastikler olduğu için kan dolaşımını etkiler daha doğru yazmak gerekirse internette de yazıyor yani