Zzeynepasell kedilibebeli Yaptırılır ama o göbek bölgesinin bence kuruması lazım öyle daha sağlıklı olur ben kızıma öyle yaptım
maygirl kedilibebeli dustugu gun yaptrmiatk.ama dustan snra gobek bolgesini guzelce kurulayin hafif dokunuşlarla..kanama olabliyit.oyle bisey olursa farkli bi goruntu flan doktra goturun tekrar k vit. Yapiyorlar.
Prensesin_Annesi_ kedilibebeli Biz hastaneden eve gelir gelmez yıkadım doktor saç kurutma makinesiyle ılık ayarda kurutun banuodan sonra göbek bagını demişti öyle yaptık ve 5. Günde düştü zaten göbek bagımız
kedilibebeli SevgiOzd benimde şimdi düştü yaptırmayı planlıyorum ama 1 gün sonra diyende var göbek düşmeden yıkayan da 1 gün bekleme mantığı nedir acaba
SevgiOzd kedilibebeli göbeği kurusun diye sanırım ama yıkadıktan sonra iyice kurulayınca sorun olacağını sanmıyorum içinize sinmezse 1 gün bekleyin tabii birşey kaybetmesiniz sonuçta ☺️
queenmom_ kedilibebeli bizim 5. gün doktor muayene ederken düştü eve gidince duş aldırın göbek bölgesini iyice kurulayın dedi
EbruBoluKaya Hastanede 2 gece yattık gelir gelmez bebeğimde bende yıkandık sezeryan oldum göbeğini güzelce kurulayıp verdikleri spreyi sıktım 5.gün düştü göbeği 2 aylığız
sedaozan kedilibebeli biz göbek bağı düşmeden yaptırmıştık. Yıkadıktan sonra göbeğini iyice kuruladık sıkıntı olmamıştı. Ama düştükten sonra yaptırabilirsiniz tabi