Kızlar bir yaşında bir oğlum var.
cani istediği zaman bay bay yapıyor ama alkış yapmıyor ne kadar öğretmek istesem de gel gel yapmıyor bilinçli bilinçsiz bilmiyorum ge ge ge diyor. Eskiden babababa diyordu artık onu da demiyor mama demiyor :( anne diyor ama gelip bana doğru anne demiyor kendi kendine veya ağlarken anne diyor. Çok hareketli bir bebek kanepeleri tutup her yere gidiyor ama yürümüyor henüz çok erken emeklemeye başlamıştı halbuki. Çevremde annem teyzem falan işte bir bir babaya söylerim yapması lazım,yemek görünce mama demesi lazım vs sürekli böyle şeyler söylüyor sizce korkmalı miyim geç mi kaldı oğlum TV soracaksaniz çok sınırlı açıyorum zorda kalınca falan mesela bugün bu saate kadar bir dk bile izlemedi izlese de 10 ar 15 er dk sonra hemen kapatıyorum. Bebeğime bublari nasıl öğretebilirim yemeğini bitirince alkış yapıyorum oyuncağı elinden kaçınca gel gel yapıyorum elimle ona da alkış yaptırmaya çalışıyorum çok hoşuna gidiyor ama kendisi yapmıyor aslında göz teması çok iyi ismini çağırınca bakıyor baban geldi diyince kapıya koşuyo falan ama yine de insanın aklının bir köşesini kurcalıyor:(