Gakkoyenge Salyamız çook arttı başına gelen var mı sağlık ocağı doktoru salyadandıe dedi içim rahat etmedi
dilara_0 Gakkoyenge ek gıdaya başladınız mı veya da dedikleri gibidir benim oğlumda da olurdu kendi kendine geçti isterseniz bebek menlendirici kremleriniz vs varsa az az sürebilirsiniz ❤️
Gmzcbt21 Gakkoyenge oyyy gıdışına kurban 🧿 benim oğlum da böyle oluyor salyasi çok kuru tutmaya çalışıyorum bir de mustelanin yüz kremini aldım bebek için o da iyi geliyor.
Gakkoyenge Damlanurrr sütten de olabilir sütüm tazikli geliyor siliyorum hemen ama birde salyamız çok arttı hiç kuru kalmıyor
Gakkoyenge dilara_0 yok daha 3 aylık salyamız çok arttı ondan olabilir mi ? Egzamadan korktum içim rahatladı
dilara_0 Gakkoyenge meraklanmayin mama içiyorsa ondan da olabilir dişi için de olabilir zamanla geçecek tedirgin olmayın kuru tutmaya ve nemlendirmeye başlayın ❤️
xbebegimx Gakkoyenge 2.5 ayligiz benim kzimda da aynisi oluyor salya da cok artti ddginiz gibi ondanmis dis kokleri gelisiyo ddi doktor bnde alerji mi acaba demistim