Karpuzlufistiksarma Kızlar bu krem iyimidir oğlumun yüzü soğuk sebebi ile kurumaya başladı ne krem alacağım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim Görsel atar mısınız kullandığınız iyi kremleri yoksa bunu alayım mi
melera Karpuzlufistiksarma ağır pişik kremi o nemlendirici değil yüze uygulamayın. İçerik olarak agır kimyasal var içinde.
GezginPaNDa Karpuzlufistiksarma sudo krem ileri derece pişiklerin iyileştirilmesi içindir uçuk vesaire gibi durumlarda yüze de uygulanabilir fakat kuruluk için uygulanmaz. nemlendirici kullanmanızı tavsiye ederim çocuklar için atopik nemlendiriciler var . Doktor bize babe nin nemlendiricisini vermişti. mustela markası Bepanthol Onlar da iyi
Xcbaby Karpuzlufistiksarma buyuk bir eczaneye gidin dermokozmetik satan onlar uygun bir urun verir. Bebegin yasina gore
Zlnmst Karpuzlufistiksarma söylediğiniz pişik kremi biz kullanıyoruz pişiklere çok iyi geliyo ama nemlendireceğini düşünmüyorum.Doktor tavsiyesiyle bioderma atoderm kullanıyorum tüm vücuda nemlendirmesi için gayet güzel
uykucukoalaa Hayır sudocrem içerik olarak iyi değil başka marka bak bence ama iyi araştır bilgim yok ☺️
rabiab Bioderma atopi galiba onunla duş sonrası nemli iken vücuduna ve yüzüne uyguluyorum . Sudocrem pişik için popouuuda sürekli pişik kremi sürmemek lazım hava aldırmıyor bezi açıkken 1 2 dakka hava aldırıp öyle bağlıyorum
Keremikobayky Sudo yapı itibariyle yüz için uygun değil çok daha kremsi bir ürn kullanmalısın. Aksine dahada kurutur. Ben yüzüne ve dudaklarına bu stik ürünü kullanıyorum çok memnunum
Melis1706 Karpuzlufistiksarma en iyi bepanthol bence bende sudocream.aldim ama sonra onun icin cokta iyi olmadigi yorumlari okudum
alonee Karpuzlufistiksarma Soldaki olan. Oğlumun cildi atopik olduğu için çok kuruyordu doktor önerisi ile aldık. İki güne düzeldi. Gerçekten tavsiye ederim.
Nikita Karpuzlufistiksarma hormon kontrolü için kızımı doktora götürdüğümde sudocreamde çinko bulunduğu için tüylenme yapacağını söyledi.
bozkann Karpuzlufistiksarma mustelanın Stick şeklinde kremi var özellikle soğuk havalarda kullanım için üretilmiş bence onu kullanın. Sudocremi de kullanıyorum ama yüzüne değil. Bez bölgesinde kullanıyorum.