gulyabani Kızlar bebişim 18 aylık oldu kulağını deldirsem mi kararsızım ama bişey sorcam altın yerine kaliteli gümüşlerden alsam pandoradan falan olur mu zarar verir mi bilgisi olan??
Betulazraaa gulyabani benim kızım 10 buçuk aylıktı deldirdim bir sıkıntı olmadı şükür ilk çelik küpe takıyorlar iyileşince istediğiniz küpeyi takabilirsiniz
gulyabani Betulazraaa altın takılması lazım diye bi kural yok yani dimi tamam o zaman teşekkür ederim cevabın için 😊
gulyabani Deletedmom_106 bilmem size göre öyle saygı duyarım bende kararsızım ama kulağını bi yere takar mı yada çıkarmaya çalışır mı diye. Yoksa isterim çok tatlı olur çok yakışır kızıma😃😃
gulyabani [silindi] bi algı varya altın diye bebeklerde o yüzden yara vs olur mu diye endişe ettim canım
Acremine Ben 10 aylıktı deldirdigimde bir sorun yaşamadımm. Çokta tatlış duruyor cok seviyorummm küpeyi bebişlerde 🤩
gulyabani Acremine bende ama bi yere takılır mı yada çıkarmaya çalışrken canını acıtır mı diye endişe ediyorum canım biraz daha büyüse istemez çok ağlar diye şey yapıyorum kararsızılığım o yüzden 😊
[silindi] gulyabani celik altin gumus bunlar yara yapmaz icin rahat olsun ama model secerken civili yada halka secme derim en iyisi klipsli olur 😊
gulyabani Deletedmom_106 kendi istemezse çıkartır büyüyünce zaten bizi dinlemicekler şimdi istediğimizi yaptıralım bari😀😀