Cerennx dayes sinan akyüz gerçek hayat hikayesi diye hatırlıyorum hatta devamıda var piruze ve oğulları diye
Gmznr2909 Dmt-01 konudan çok alakasız bir şey sorabilir miyim Nickin dmt 01 ya adın demet ve adanalı mısın 😀 Diyeceksin ne alaka çocukluk arkadaşım var adı demet ve adanalı o geldi aklıma 😀
PeekaBoo_ berkinannesi_ her seferinde hıçkıra hıçkıra ağlayarak okurum🥹 gözümün bebeği kitaplardan biri💜
CaninannesiCemre dayes Şahane bi post 🙏 ben de okumuş olan var mıdır fikir sorayım 🌸 Annie Ernaux kitaplarını okuyan var mı ?
PeekaBoo_ tamamdedimyaa ya evet kadın gerçekten romantik dram yazmak için gelmiş dünyaya benim favorilerim ıssız erkekler korosu ve ıssız kadınlar sokağı 💜
ByAslan tamamdedimyaa yüreğim seni çok sevdi , o yürek talan, o yürek yalan, o yürek seni istiyor bir tek seni.. ( bana kitap okumayı sevdiren yazar ve romanı ) lise 1 de ödevimdi nasıl bitirdim bilmem ama şunu hatırlıyorum bu kitabın içinde ki şiirleri ayrıyeten kendi temiz sayfama çekmiştim ve hiç kitap okumayı sevmezdim yaa kitaplarda ne güzel şeyler anlatılıyormuş diyip şimdi bile fırsatım oldukça okurum ve hala ödevi veren öğretmenimi unutmam derim ki iyi ki varmış yolu açık olsun benim kitap okumama vesile oldu 🤭☺️
23yad23- tamamdedimyaa Yüreğim seni çok sevdi, o yürek talan o yürek yangın yeri o yürek seni istiyor bir tek seni Canan Tan ve kitapları harika bütün kitaplarını okudum ve asla bitmesini istemedim
PeekaBoo_ dayes Hüseyin Nihal Atsız ve bütün kitapları makaleler dahil okudum🥹 Özellikle ruh adam ve Deli kurt inanılmaz sürükleyici kitaplar am ben tarihi kurgu severim kaç sayfa olursa olsun okurum derseniz Bozkurtlar kitabını da ayrıca tavsiye ederim 600 küsur sayfalık ama 2-3 kere okudum her sayfası başka kıymetli benim için 💜
defiy dayes erik ağacı, beyaz gemi, patasana, kemiklerin şifresi, insan ne ile yaşar, çook var ya sevdiklerim roman olmayan da bir sürü sevdiğim kiraplar var fikir olsun anneler doğan cüceloğlu çok severim kitaplarını .