Kahvedelisi63 Nasıl bi süreçti ne ameliyatı oldu çocuklarınız kızımda gözünden ameliyat olacak ama çok korkuyorum bana destek olun lütfen
medinekaplan Kahvedelisi63 cnm geçmiş olsun benimde oğlum dil bağı ameliyatı olacak ben erteliyorum anestezi den korkuyorum daha 5 aylık
Melek_annesi_06 Kahvedelisi63 kalp ve damak ameliyatı oldu kızım kalp ameliyatı en zoruydu ama tabi her ameliyat aynı olmuyor kaç saat süreceği çocuğun nasıl etkileneceği vs bir çok şey değişiyor İnsaAllah kolaylıkla atlatırsınız💐
Mree Kahvedelisi63 benim oğlumda parmağından olacak anestezi için 1 yaşını bekliyoruz nasıl olcak ben de çok merak ediyorum allah yardımcımız olsun🙏🏻
Kahvedelisi63 medinekaplan oyy kuzum benim ya benim ki gözü doğuştan oluşmamış diye gözünün içini boşaltacaklar protez yapacaklar sonra
mertarda Kahvedelisi63 odada meyve suyunun içine ilaç kattılar uyumaya az kala götürdüler ameliyat sonrası kendine gelesiye kadar zorlandık
Kahvedelisi63 Melek_annesi_06 kaç yaşındaydı kuzunuz nasıl tek gönderebildiniz ben o kapıdan ayrılacağımızı çok kafama takıyorum çok korkuyorum
Melek_annesi_06 Kahvedelisi63 kalp ameliyatını 4 aylıkken oldu damak ameliyatında 1 buçuk yaşındaydı mecbur bıraktım canım zor ama insan kabulleniyor iyiliği için şuan kızım 4 yaşında 💐
Dhi 2 yaşında kordon kisti ameliyatı oldu. 1 saat sürdü ameliyatı. 10 dakika bile sürecek deseler zor ya.. Rabbim şifa versin,sağlıkla giirp çıksın inşaallah…