ayse74fe Tarhana çorbası Hamsi pilavı Kıymalı karnabahar yemegi Karışık turşu kavurması De yeter dün sadece makarna vardı yoğurtla 🤣
[silindi] Egenin_pamugu Sicacik bazlama yapicam arasinada dana kavurma yapip sogan salatasi koycam bide ayran🤩
3315 Ay usandım hergün hergün valla bugun baştan savma yapıyorum patates salatası ve kısır 😂 gün tabagı 😂 baska öneriye açıgım tabi aklıma birşey gelmediğinden
aslansmoms Köfte Erişte Bugün yeter bu kadar gece oğlum uyumadı yorgunumm dostlarım yorgunuum yooorrguuunnn 😬
nescafebagimlisi Egenin_pamugu bayılırım kabak tatlısınaa 😂 bende kuru fasulye , pilav , salata yapacağımm 😂🤷🏻♀️
DBA14 Egenin_pamugu dünden kalan mercimek çorbam var bakalım kaç gün daha yenecek çoğalıyor bitmiyor maşallah 😅 Yanına fırında soslu kanat Bol salata yapacağım kendim için kilo vermeye çalışıyorum 🥰
bebegimileogreniyorum Egenin_pamugu Mercimek çorbası lahana sarması kabak tatlısı var bugün menüde dünden kalanlar 💕
ikitosbikannesi Egenin_pamugu Misafirim var bugün 😊 Zerdeçallı mercimek çorbası Tepsi kebabı Pilav Yaprak sarması Salata Kırmızı pancar mezesi Kıbrıs tatlısı