Egenin_pamugu Bulgurlu Mısırlı sütlü çorba Sulu köfte Turşu & salata Kabak tatlısı Sizler neler yapıyorsunuz bakalım fikir olsun 🤗
Birdunyabircennetannesi Egenin_pamugu Hastayım ayağa kalkacak halim yok ve evde tekim Biri çorba yapıp yollayabilir mi 😢😅
ilon berikomoms Gidip biraz dolapla bakışacağım bakalım hangi malzeme ile daha çok etkileşim kurarsam artık 😂 Sıkıldım valla her gün her gün çeşit yapmaktan gına geldi 🤦🏻♀️
ilon berikomoms kız sahi ben ne yapayım ya vallahi bezdum hergün hanımefendiye ne yemek yapsam da yese diye düşünmekten hayır dışardan söylesem de yemiyor evden de yemiyor yeri geliyor tezgah çarşamba pazarına dönüyor ama yok yani 😂
berikomoms Birdunyabircennetannesi dün öyleydim dışardan söyledim valla sırf o yüzden 🤦🏼♀️ geçmiş olsun
uyuyanadamdannefret Birdunyabircennetannesi ayy keşke yakın olsaydık 🥹🥹🥹yollamayı çok isterdim gerçekten
Birdunyabircennetannesi berikomoms Teşekkür ederim oğluma bakamıyorum ona üzülüyorum yemek çok da önemli değil 😢
ilon berikomoms 18 aylık aslında seçmiyor pek ama yemiyor yani ne yaparsam yapayım bir iki lokmadan fazla yemez
Birdunyabircennetannesi berikomoms Benim oğlumda büyük 2.5 yaşında ama sürekli oyun istiyor Maalesef TV açtım çünkü hiç halim yok Ama ne kadar böyle gidecek bilmiyorum acil birinin gelip çocuğa bakması lazım ama oda yok🤦