ministavsan7 Kızlar evliyken ojeyi nasıl sürüyorsunuz heleki kalıcı oje ya da protez yaptıranlar gusül abdesti durumunu napıyor abdest almıyorlar mı😀 Ben kalıcı yaptırmak istiyorum ama abdest geçirmez diye yapamıyorum bebekle de sil sür zor geliyor
Atlasligunler ministavsan7 kısa tırnağa oje yakıştırmıyorum. Uzatınca da oğlumun hep bir yerlerini çiziyorum. Şimdilik sade tirnakla devam
Papatyaa21 ministavsan7 sadece doğuma giderken kestim tırnaklarımı sürekli oje kullanırdım eskşden uzun kullanırdım şimdi orta boy kullanıyorum çok daha kibar gösteriyor bebektek sora tırnak kullanamam sanmıştım ama kesince kendimi kötü hissettim ellerimi bepenmedim ve orta boy kullanmaha devam ettim bir kere bile bebeğimi çizmedim çnkü zaten alışıktım uzun kullanmaya oje konusuna gelince ilişkşden sora sürüyorum baya kullanıyorum gusül almam gerekirse siliyorum çok zor bişe değil☺️ protez yaptırmadım tırnaklarım zaten takma gibi öyle söylerker ama gusül için o an çıkarabilinir bişe değil protez zor olur bence kalıcıda hiç yaptırmadım