Tugcesgn Kızlar ben işe basladım 2 gündür heryerden soyledım bunuda 3 aylık bebişim emmesinde sütümde bi sorun yoktu taaki sağmaya baslayıncaya kadar sımdı sürekli sağıp bırakıyorum ama düzenım degişince sağımdada pek süt olmuyor göğüslerimde eski postlarda bu damlayı kullananlar cok faydasını görmüş kullanan memnun kalan baska önerisi olan varmı 🤦🏽♀️🙏🏻
123izel_ Tugcesgn bende kullandm kesinlikle Bi etki görmedim. Bünyeden bünyeye farklılık gösteriyo olablr ama siz damla yerine daha çok su için bence içtiğinizden daha fazla içmeye çalışsın daha etkili 👍
sevcan Tugcesgn damlanın bı etkısını görmedım. oyusden bırakmıstım. ben ılk gunden berı e bebekte satılan promalt kullandım hergun bır tane bence mucızevı bsy aşırı süt yapıyor bır sene kullandım. tavsıye ederım. kızım 1 yasına kadr emdı bır bck yasında kendı kendne bıraktı hep emdı ek gıdaya baslayana kadr. mamaya ıhtıyac duymadan bol su ve promalt derım.
Aysehan Merhaba ben damlanın pek etkisini görmedim.çokta düzenli kullanmadım.bebeğin karaciğer enzimlerini yükseltiyor diye duydum korktum açıkçası.ama 3 gündür humana kullanıyorum.eskiye nazaran sütüm daha iyi
Ozzyy Aysehan bu doğru mu ben kullanıyorum çünkü. Hiç öyle bir etkisi olduğunu söylemediler. Emin misiniz bundan araştırdınız mı
Nurtupu Damla’dan hiçbir fayda görmedim. Ama promalt ve anne sütü artırıcı çay gerçekten etkili. E bebekte var ikiside. Humana denemedim mom tea diye bir çaydı. Resmen çemen kokuyor ama güzel de süt yapmıştı. Tabi kızım 7. Ayda memeyi bir anda bıraktı o ayrı.
Tugcesgn Tamam teşekkür ederim bilgileriniz için peki seçenekleri var bu promaltın kullanmadım hiç farkedermi hangisini kullandıgım
demetdemircioglu Humana, malt icecek , aktardan anne cayi, rezene cayi, isirgan cayi hayatimda icmedigim kadar bitki cayi tukettim benim icin en etkilisi galactago damlaydi
Ozzyy Aysehan öyleyse farazi şeyleri gerçekmiş gibi yazmayın!!! çünkü içime kurt düşürdünüz dünden beri araştırıyorum. Doktorumu falan aradım öyle bir yan etkisi olsa tavsiye eder miyiz hiç dedi? Emin olmadığınız bilgileri olumlu yada olumsuz paylaşmayın cahil gibi!!
Aysehan Ozzyy yaptığınız çok ayıp bişey.cahillikle ne alakası var ben duyduğumu söyledim kullanıp kullanmamak size kalmış bişey.benimde içime kurt düştüğü için kullanmayı bıraktım.