Mrveykt Merhaba kızlar, Dün hafif leke geldi, ondan sonra iki gündür kasık ağrılarım başladı. Adetime 13 gün kaldı. Bugün Test yapdırcam. Sizce Hamile olabilirmiyim, varmı böyle yaşanan? Bu arada prezervatif korunuyorduk…
Celinn Mrveykt prevarvatif varsa zor hamile kalman. Doğum mu yapmıştın kaç gün oldu? Regliye benziyor. Meme ucunda hassaslaşma vs seğişim var mı?
yagmure17 Mrveykt belirti vermesi için çok erken bi dönem varsayalımki olduysa bile testte çıkması içinde çok erken
ArsAyz Mrveykt Gebelik kaynaklı değil de yumurtlama zamanı nadir de olsa böyle lekelenmeler olabilir, ağrı da ondan kaynaklıdır. Hamilelik ihtimali yok bile bence şuan 🤷♀️
Bugleminannesi28 Mrveykt vucudunuzu en iyi siz bilirsiniz bu arada olmaz diye birsey yok erken yumurtalama olmuşsa hamikeliginiz çıkar ben kızıma hamile olduğumu adetime 10 gün varken hemde kaset testle kopkoyu çift çizgiyle öğrendim. Degerimde 1980 di. Ve hafif pembe leke gelmişti sanki adetim söküldü sökülecek gibi ama adette olmuyordum adet ağrısından kivraniyordum test yapayım dedim bari yoksa maydanoz suyu vs içerim bir baktım kopkoyuydu şok gecirmistim
hepayni13 Mrveykt iliskiye gir bacim hamile kalmak istiyorsan tabi ekstra yapman gereken Bi şey yok agrisi geçer Bi gune
yagmure17 Mrveykt regliniz yeni bitmiş lekelenme ara kanama olabilir kasık ağrısıda üşütmek veya idrar yoluyla alakalı da olabilir gibi geldi bana çünkü korunuyorsunuzda hamile olma ihtimaliniz yok denecek kadar az ilişki üzerinden 1 hafta geçtiyse kanda olup olmadığı çıkar
Mrveykt ArsAyz Ilk defa böyle lekeleme geldi ondan sonra ağrı başladı iste sizce doktora girmem gerekirmi