aliks Bebeğin 15 günlük genelde kakasını kolay yapıyor ama iki üç gündür kakasını zorlanarak yapmaya başladı yapamadığında çok ağlıyor uyumuyor Prima kullanıyorum ama yine de poposu kıpkırmızı pişik kremi de sürüyorum ama kırmızılık geçmiyor
sezer2022 aliks bol masaj yap canım bağırsakları henüz gelişmedi,, arada poposunu açık bırak,, kızarıklık için hava alsın
Ulumila aliks bu masajı yapıyorum , yemek öncesi öğlen günde bir defa çok şükür gaz vs sorunu yok kabız olduğunda da rahat yapıyor . Birde bez değiştirirken altını açık bırak hava alsın arkadaşın dediği gibi birde kakası falan fazla olduğunda suyun altına tutabilirsin hem hijyenik hem bebek rahatlıyor
me_o531 aliks benim bebeğimde 27 günlük on beş günlük falandı o zamandan beri zor yapıyor sürekli ıkınıyo doktora götürdük probiyotik ve gaz damlası verdi gaz damlası daha çok gaz yaptı kızımda ama şuan probiyotik olan damlayı kullanıyorum birazdaha rahat damlanın adı lactocol onun dışında zeytinyağ ılıtıp pamukla bezine koyuyorum bazen bazende göbeğine sürüyorum masaj yapıyorum