buglemss Kızlar bir psikolog sayfasında okumuştum blr tane de olsa kız oyuncağı olsun diye bu konuda bilgilenmek istiyorum açıkçası nereye bakabilirim sizler ne düşünüyorsunuz
Ozlem2904 buglemss oğlumun teyzesinden kalma bez bebegi var arada sarılıyor gidip bazen uyutuyor vs ama çoğu oyuncağı hep araba arabalar dışında oynamıyor ve kitapları var
Aaaa1864 buglemss oğlumun bir sürü peluş bebek ayıcık vs oyuncağı var 2 tane arabası var oyuncaklarının geneli cinsiyete bağlı değil yani çıngırak müzikli hayvanlar vs
civcivoz buglemss sürekli yemek yapma oyunu oynayan oğlum 😂😂 bence de oyuncağın kızı erkegi olmaz sonuçta oyunla hayatı ogreniyorlar gunumuzde araba kullanan kadınlar olduğu gibi yemek ev işi yapan erkekler de olduğu gibi kizlar da arabayla oynayabilir erkekler de yemek yapma oynayabilir ben kız erkek diye ayirmiyorum oyuncaklari oğlumla savaş oyunu oynadığımız gibi yemek yapma temizlik yapma gibi şeyler de oynuyoruz ben temizlik yaparken o da kendi supurgesiyle öyle evde dolanıyor toz alıyor vs bence olumlu bir şey ileride de ben erkeğim diye geçip köşeye oturmaz çoğunuzun kocası gibi azıcık bir işin ucundan tutar gelinime yarar😂😂
egeninanns buglemss oğluma 1 yaş civarı bebek almıştım yaklaşık 6 7 ay onunla uyudu şu an 3 yaşında pek ilgisini çekmiyor. Oyuncak seçimini kendisine bırakıyorum cinsiyetçi yaklaşmıyorum
buglemss Kepekekmegi yani arkadaşlar beni yanlış anlamışsınız tabiki bende temizlik yemek vs konusunda sizin gibi düşünüyorum sığ fikirli bir insan değilim ama aklıma takılan şey oyuncak bebek aldık ilerde cinsiyet ayrımında vs sorun olur mu diye düşündüm yani aklıma takıldı benimde bir bilgim olmadığı için buraya yazmak istedim
kolonyalimendil buglemss çocukken 100 e yakın bebeğim varmış çeşit çeşit ama ben arabalarla oynarmışım hatta uzaktan kumandalı araba için krize girmişim zorla aldırmışım😂😂 bi cinsiyet karmaşası yaşamadım.. yani renklerin ve oyuncakların cinsiyeti yoktur 👍🏻
Dondurmalikahve buglemss Olmaz neden olsun. Zaten zamanla kendi istedikleriyle daha çok oynuyorlar. Oğlumun 2,5 3 yaşlarında bebekleri vardı şimdi istemiyor onları. Ara da kuaforculuk, yemek yapma gibi oyunlar oynamayı da sever ama daha çok arabalariyla oynar
asrinhatasi buglemss örgü bebek olabilir ya da peluş oyuncak olabilir. Benim bekarken arkadaşımın ördüğü bir bebek vardı amigrumi onunla oynar arada. Kız bebek erkek bebek değil de başka oyuncak da oynasın mantığı olabilir. Mesela hep araba olmaz başka oyuncakla da oynayabilsin gibi denmek istenmiş olabilir.