ffulya Merhabalar bebeğim beş buçuk aylık. Kucağıma aldığımda gövdesini başını hep yere doğtu tutuyor. Destekli oturttuğumda boynu gövdesi c gibi Yüz üstü rahat tutuyor başını çevirebiliyor onda sıkıntı yok başına böyle bi şey gelen oldu mu
ffulya berikomoms ssdece otururken değil kucağımda gezdirirken de gövde ve baş eğik her bebeğin gelişimi farklı tabi ama 6 aylık olmak üzere diğer bebekler kucakta daha düz duruyor
Rosebelle Benim bebeğim de yaklaşık 6aylik aynı şekilde duruyor. Mama sandalyesine ilk defa oturdu farkettim ki aslında ayakları ile oynamak için eğik duruyormuş şimdi mama sandalyesinde ayaklarını görmediği için normal oturuyor 😀 siz de bir deneyin
guluzar569_ Canm 6 aydan sonra gövde dik durmaya basliyor eğik durması yigilmasi normal benim oğlum 6 buçuk aylıkken gövdesi eğilmeden 5 dk. Desteksiz oturmaya basladi
ffulya guluzar569_ yerdeyken elinden tutup kaldırınca kafasını tutabiliyor isteyince kaldırabilitor ama genel olarak kucakta falan hep kambur durma eğiliöinde başı
prensesinannesi3 Benim bebeğimde 3 aylık kambur durma diyip duruyorlar bebeğe bende daha başını tam anlamıyla tutması için çok erken diyorum ama anlatamıyorum her bebeğin gelişimi farklıdır bakalım bizde be kadar sürecek 👐🏻