psikolojiksorunlu-ana 5 ay 25 günlük kizcem sadece memede uyuyo meme olmazsa asla durmuyo ve ağlıyo mecbur veriyorum artık uyusun diye çok yoruluyorum nasıl bıraktırabilirim ?🥺
Alperenalininannesii psikolojiksorunlu-ana 16 aylıktan selamlaar 🥲 ilk başta bende öyle memede uyuyor diye başladım 16 aylık oldu daha fena oldu geceleri yarım saat uyku uyuyamıyorum sabaha kadar meme🥹🥹
psikolojiksorunlu-ana minikayaklarr hayır asla emzik tutturamadim evde emzik dükkanı açacak kadar emzik var asla hic birini tutmadı 🥺
ilknur_aminehafsa Bnm kızımda 5 ay 29 günlük emerek uyuyor sonra emzik verip öyle uyutuyorum yoksa sabaha kadar devam etmek istiyor
minikayaklarr psikolojiksorunlu-ana market emziği denediniz mi yani ucuz olanlardan tutmayan bebekler genelde onları tutuyor
beyzacmvrc psikolojiksorunlu-ana maalesef Benimki de emzik emmez Doğduğu gün bile tuttu sonra hadi alismasin diye vermedim sonra verdim almadı baktım olmuyor zorla alıştıedim bir iki ay emdi sadcwe yine bıraktı 🙄
beyzacmvrc psikolojiksorunlu-ana maalesef Benimki de emzik emmez Doğduğu gün bile tuttu sonra hadi alismasin diye vermedim sonra verdim almadı baktım olmuyor zorla alıştıedim bir iki ay emdi sadcwe yine bıraktı 🙄
psikolojiksorunlu-ana beyzacmvrc ben hastanede direk verdim o zaman bile almadı asla kabul etmedi öğürüp öğürüp atıyor
psikolojiksorunlu-ana minikayaklarr evet denedim öğürüp öğürüp atıyor ağzından benim çocuğum biraz cins
minikayaklarr psikolojiksorunlu-ana ayy kuzum kıyamam sevmedi demekki ya sizin kokunuzla uyumaya alışmış kokunuzu arıyor
busrakaaneren 11 aylik şuan gogusumde uyudu hala bırakmadı ben çekmeye bırakmaya calisiyorum vermiyor tekrar çekiyor 1 saat geçer uykusu derin uykuya geçer öle çekebilirim malesef bende böyleyim gitgide memeye daha çok bağımlı oluyorlar galiba
psikolojiksorunlu-ana busrakaaneren aynen çekmeye çalışıyorum daha çok asılıyor ve acıtıyor bırakmıyo gözünü acıyo hemen tuvalete bile gidemiyorum ya napcaz böyle
busrakaaneren psikolojiksorunlu-ana valla hiç bilmiyorum annem emzik kullan demişti ben dinlememiştim çocuğum beni emzik yaptı resmen 6 aylıkken artık iyice bıktım emzige alıştırmayın çalıştım alistiramadim da ilk baş etmediğinden heralde kabul etmedi
p1narpamuk İnstagramda ebehürcan var onun YouTube kanalında emzik tutturmak için önerileri var onu bulup izlersen belki faydası olur belki
psikolojiksorunlu-ana Alperenalininannesii evet gece 2 saate bir uyanıyor meme vermeden geri dalmiyo emmese bile yakınında durucak 🙄