durukusu Kızlar şuan 3 ay 29 günlüğüz yarım kundak yapıp öyle yatırıyorum sizce kaçıncı ayda bırakmalıyım daha bebeğim dönmüyor
beyzasargn durukusu benim bebeğim de 2 aylık kundaksız asla bırakmıyor hiç bırakmamasından korkuyorum nisan gibi sıcak olunca kendileri istemez diye düşünüyorum
Gulcinavci durukusu 4.ayda bıraktık kundaksız asla uyuyamazdı nasıl bırakacağım diye kara kara düşünürdüm . Çok zor oluyor bırakması eli kolu durmadığı için ama dönmeye başladığı zaman mecbur bırakacaksınız çıkmak istiyor kundaktan çıkarıyor ellerini bir süre sonra
Yagmur_24 durukusu vallahi bu kundak işi zor ben uyuturken 9. Ayda bile kundak yapıp yatakta açıyodum alıştırmak mı iyi slıştırmamak mı bilmiyorum. Ama sizin 4.-5. Aya kadar vaktiniz var 6 da dönüyo kundaksız uyumaz uyutmaz isendevam etceksiniz mecburen. Başka yol kalmıyo maalesef ki
Dejajavu 2.5 aylıkken bıraktık , battaniye gibi sarıyordum öyle sonra bıraktım yelek veya hırka giydiriyordum . Üşür diye çok korkardım . Böyle büyümüş dediğin an bebek kendini anladığı an kundağı bırakabilirsin
Cey__35 durukusu dönüyordu kendi açıyordu ellerini uyuduktan sonra ama uyuyana kadar kundaksız uyutamıyordum
Merve1doga Merhaba. Yedi aylığız sadece gece kundak yapıyoruz sadece kollara. Yoksa gece çok el kol hareket ettirip uyanıyor.
karaggoz durukusu benimde 1 aylık bebeğim var asla kundak yaptırmıyo illa elleri dışarıda yatacak kundak yapmak şart mı gece uyuduğunda yapıyorum ama hemen uyanıyor
durukusu karaggoz daha uzun yatıyorlar reflexleri devam ettiği için yüzüne gözüne dokunuyor uyandırıyor kendini yarım kundak yapın sizde
Defneasel43 karaggoz benim bebeğim de oyle alıştı sürekli kendini uyandırıyordu köyde kalıyoruz sabah soba geçince elleri göğsü üşüyordu iki gündür yaptık hem kendini uyandırmadi hemde biz rahat ettik ya yabancılar bile yarım kundak öneriyor keşke kimseyi dinlemeyip başından yapsaydım
Cey__35 durukusu yatağını yatırınca gevşetiyordum ben yada tamamen açıyordum böyle böyle bıraktık zaten kundaklamadığım zamanda ellerini tutarak uyutuyordum o zaman sallıyordum ayağımda