bilgemeva Sol koltuk altımda sertlik var neden olabilir acaba ? Bu durumu yaşayanınız var mı ? Arada ağrı da yapıyor koluma doğru
gencmom_ bilgemeva ay ben yaşadım o gittikçe büyüycek ben doktor yardımıyla kurtuldum ağrısı fenaydı kolumu bile indiremiyordum
neanladinyurdagull bilgemeva benimde sol kolumdaydı ultrason çekildi kremle geçti önemli birşey değildi
gencmom_ bilgemeva o baya şişti ucu yoktu sivilce gibi hep enfeksiyon akardı en son doktora gittim orayı uyuşturup kestiler akıttılar daha da olmadı
1Eczacanne bilgemeva bir eczacı olarak şu an sol kolumun altındaki şişlik ve ağrı ile yazıyorum vaktim yokki gideyim anca krem vs işte
bilgemeva gencmom_ benim içerden sertlik. Böyle diğer koltuk altımı elleyince boşluk var gibi ama sol koltukaltımda içeride bir sertlik var dışardan belli olmuyor
1Eczacanne bilgemeva kız onu nasıl anlatim bilemedim ki. Yani böyle kafanı bir tere çarparsın da tümsek olur ya öyle işte
organicanne bilgemeva hamileyken bende de vardı sonra ultrasonu doğum yaptıktan sonraya vermişler bebekle gidememiştim sonra gittiğimde bir şey çıkmamıştı illa kötü olacak diye düşünmemekle birlikte doktora gitmeyi ihmal etmeyin