zeynepssn 2 aylık bebeğim var sütüm yetmiyor ne yapabilir lütfen bazen iyi bazende çok azalıyor donlenmedim zamanlar daha az oluyor ne yapmalıyım çoğalması için ne icebilrim
QueenMommm zeynepssn benimde öyle olurdu özellikle akşamları oluyordu ama ben sürekli emzirdim birde pozitif kaldım hep sütüm yok demedim 2 yaşında hala sütüm geliyor ve emiyor 🥴
Arasege zeynepssn kefir. Rezene cayı. Yesillikler. SU .. Bulgur pilavı soğan. Un helvası çok süt yapar. Ve stresten uzak ol canım
rumy007 zeynepssn benimde brbegim 2 ay 10 günlük sürekli emmek istediği için istemsiz azalıyor dinleneniyorum mamaya destekliyorum
Nurun zeynepssn irmik hurma ve incirde baya işe yarıyo. Karnınızı güzelce doyurup bol su tüketin ve sütüm yok az diye düşünmeyin😊
rumy007 beyzasargn bizm değişiyor ayına göre ölçeği bölüyorum 60 ml e 2 ölçek yafa 75 ml e 2 buçuk ölçek oda 1 biberon gerisi anne sütü genelde gece uykusuna yatmadan veriyorum daha verimli güzel uyuyor
rumy007 beyzasargn yani yiyorsa biseh diyemem benimki 60 i bile bitiremiyor genel olarak doktorumuz zaten mama verme gerek yok demişti bizim bebis alıştığı için istiyor yani kilo alımı vs hersey iyiyse belki sizde ölçeği azaltıp anne sütüne daha çok verebilirsiniz
aleynaaysu zeynepssn Rezene kimyon anason karışımı çayı aktarlarda satılıyor benim sütüm azdı günde iki defa çay gibi demledim sütüm taştı bide günde 3 litre su iç her fırsatta uymaya çalış bunlar süt yapar ıspanakda süt yapor bulgur da .