CizerBirAnne Buseniz_02 film değil ama korku dizisi önerebilirim, 2 sezon mükemmel bir dizi; tepedeki ev.
Egenin_pamugu Fall kule) mutlaka izle 3 kez izledim hatta şuan da açıp bakmayı düşünüyorum korku gerilim adrenalin ne ararsan var iki kız arkadaş oynuyor kuleye tırmanıyorlar😁
Egenin_pamugu İzleyeceğim zaman hayatta kalma mücadelesi filmleri yazıyorum bir sürü seçenek çıkıyor çok iyi filmler ( ben efsaneyim) zombili fln sever misin bilmiyorum dediğim şekilde araştırırsan ordan seçersin bir çoğunu izledim
Egenin_pamugu Buseniz_02 Nowhere yeni çıkmış şuan açtım bende gerilim dram filmi spagetti 🍝 eşliğinde izleyeceğim 😁🤭
Buseniz_02 @Egenin_pamugu onuda izledim çok severim korku gerilim izlerim film bitmiş heralde bende bulamıyorum artık o yüzden sizlere sormak istedim hahahah
Egenin_pamugu Buseniz_02 teşekkür ederim çok etkilendim ben ya o filmden 🥲 bebek ve annenin mücadelesi aşırı dokundu bana 🥲
Semaaa39 Ölüm uykusu da var 🤣 ilk sinemada izlemiştim. Sonrasında bi kaç kez daha izledim. Gerilim dolu ve çok çok iyi bi filmdi. Birde hush var. Belki izlemişsinizdir ama o da harika ve defalarca izlediğim bi film. Tam korku dolu🤣🥶