Kevser472 Kızlar çok aşırı aşırı kaşınıyorum süt kesiği gibi akıntılarım var travazol kullanıyorum ay bu ne zaman nasıl geçecek ölüyorum kaşıntıdan doktora randevu bulamadım eczane fitil dedi ama sizce
beyzzsenturkk_ Kevser472 sirke ile yıkanın gün aşırı her tuvaletten sonra annem o şekilde kurtuldu ne zaman kaşınacak gibi olsam direkt sirkeyle yıkanırım hemen keser
Ebby Kevser472 Östrojeennn. Emziriyor musunuz ve/veya hamile misiniz? Akıntılar çoğaldıkça kaşıntı artar, pamuklu iç çamaşırı, sık değiştirme, tuvalet sonrası kuru tutmak & Travazol. Fitil doktora gitmeden ve test yaptırmadan olmaz.
Kevser472 berikomoms gidicem aşko yarın ama şuan çok kötü olduğum için yaşayan var mı diye merak ettim
berikomoms Kevser472 vajen florasını bozarsın yapma öyle şeyler aile hekimin verir gereken tedaviyi yarın
beyzzsenturkk_ Kevser472 karşı çıkan olucaktır sen istersen bunu araştır sirke en doğal ve en kesin cözüm suyla da karıştırabilirsin farketmex cevrene de sorabilirsin annemde yıllarca ilaçlar kremler şampuanlar kullandı hepsi özeldi de ne oldu ya haftafs ½ sirke içerdş ya da yıkanırdı sen bunu araştır
beyzzsenturkk_ Pamugunannesi23 normal sirke elma üzüm farketmez bi kovaya az suyla seyreltip onunla yıkanıyorum akıntım yoğun olduğunda özellikle geçiriyor annemde mantarı öyle yendi bu hastalıktan çok çekti