benbiranneyim123 Ay kızlar hiç bu kadar mutlu olucamı sanmiyordum kızımın ilk dişi çıkmış elimi ağzına götürünce farkettim çok heyecanlandım ilk bebeğim diye galiba sizinlede paylasiyim dedim mutluluğumu 🥳🤭🙈❤
Mucize_prensesimmmm benbiranneyim123 Ooo hayırlı olsun 😍 inci gibi parlak sapasağlam dişleri olsun inşaAllah 🤍 Ben bebemin ilk dişini görünce sevinçten halay çekmiştim 😂🤪 Çok güzel bir duygu hele çay bardağını değdir çıt çıt Erir bitersin o sese😌😌😌
benbiranneyim123 Mucize_prensesimmmm yaa aslında o sesi duyyordum bazen suyu falan bardakla vermeye çalışıyordum ama erken diyordum bugün elimi ağzına götürünce farkettim çığlık attım resmen 🙈😀😀❤
benbiranneyim123 Gunesnil_23 var canım belli olmuyor onun ne zaman çıkacağı kimi erken kimi geç cikiyo 😊
Celik02 benbiranneyim123 İnci gibi dişleri olsun inşallaahh 🤩🤍 Darısı 9 buçuk aylık oğlumaa 😅 Bizdee bekliyoruzz ama ne gelen ne gideenn bakalım ne zaman çıkıcak 😊 Bu süreçte ne gibii belirtileri oldu pekii çok zorlandı mı yoksaa direkk çıkardı mı ☺
benbiranneyim123 Celik02 tesekkurler teyzesi 🌸 biraz huysuzluğu vardı canım ama öyle aman aman zorlamadı eli sürekli ağzındaydı bide 4 5 gündür salyasinda çoğalma oldu
beyzacmvrc benbiranneyim123 kolay çıkmış demek ki maşallah geri kalanlarda ağrısız sancısız gelsin inci gibi dişleri olsun 🥰 7 ay 7 günlük olduk bizimde daha yok hiç 😂 beyazlık falan da yok öyle aşırı. Daha bizim zamanı var sanırım 😅
benbiranneyim123 beyzacmvrc her bebeğin gelişimi farklı oluyor ondan galiba canım sizinde incigibi dişleriniz olsun inşallah 🌸