Yuksel33 8 aylık bir KuZum var be şu saat oldu yarım saate bir kalkıp emiyor yatağına koyuyorum ağlıyor geri ezmiyorum ne göğsümde hayır kaldı ne bedenimde çok yoruldum 1 aydır böyleyiz ne zamana geçer ne yapabilirim Allah rızası için bi akıl verin nolur 😞😞
Kuzu Yuksel33 6 ay 20 günlük oğlum var aynıyız oysaki 4 ayimiza kadar 10 uyur gece 3 de kalkar emer sabahs kadar uyurdu 4 ay ayağından beri bizde böyleyiz sanırım gecmiycek
NurdanAlparslan Yuksel33 bebeğiniz doymuyor. Olabilir mama takviyesi yapın gece hem siz dinlenin hem bebek uyuması lazım. Dahada uyumuyorsa sizi bırakmak istemiyordur. Anne kucağı en güvenli liman
Songul_hamza Yuksel33 kelim ilacı olsa başına surermis bnde bittim tükendim ıhlayip duruyo ne uyuyo ne uyanık anlamiyrm niye sabrımı siniyo artık eşim vardiyalı calisiyr bn tekim kafayi yicem az kaldı uykusuzluk başa bela
Gegimasal Yuksel33 bizde 7 ay 22 günlüğü durum aynı uyku eğitimi alayım dedim 1 milyardan aşağı yok.Eşim ise karşı hem pahalı diye hem de bebek bu herkes böyle napalım modunda kaldım böyle mutsuz uykusuz keyifsiz
Yuksel33 Kuzu ya çok zorlanıyorum psikolojim bozuldu anneliğimden şüphe ediyorum artık içimde garip bi his var 😞😞yapamıyorum galiba
Eymenim27 9 aylık olıcaz ve senin o dediklerinin aynısı biZdede var uyku yok 20 dk uyuyo emmk istiyor gece boyu böyle kafa kalmadı artık bende ne yapıcağımı şaşırdım gerçekten 🤷🏻♀️
Yuksel33 Eymenim27 bizde 1 aydır var eskiden de aman aman uyuyan bi bebek değildi ama son 1 aydır tükendim
Yuksel33 NurdanAlparslan açlıktan olduğunu düşünmüyorum çünkü uyanınca emmiyor bile 1 2 tane çekiyor bırakıyor 😞 keşke açlıktan olsa da mama versem sütüm de var şükür 🙏
Busraveece Aynı durumdayım 10 aylık oldu uyku uyumaz oldum psikolojim bozuldu vallahi hiç bişeyden zevk almıyorum uykusuzluktan