zeyatmaz Kızım 10 aylık olacak. Artk yıkanırken kulaklarını kapattırmıyor. Nette duş şapkası gördüm. Kullanıp memnun kalan var mı?
123izel_ zeyatmaz bende kulaklarını kapatan banyo şapkası aldm ama büyük geldi kullanamadım kaldı öylece duruyo
Nekwam zeyatmaz benim ilk oglumdan vardi hic kulandirtmadi diyebilirim Minik oğluma kullanıyorum suan banyodan nefret eder resmen bir nebzede olsa ise yaradı tavsieye ederin. Benim kullandığım 3 citli 3 boy oluyo yani kulakları da gayet güzel kapanıyor 👍🏻
Yekyek12 Arkadaşım almıştı bebeğin kafasında kocaman kalmış şapka e bebekten almış.. Pamukla fln kapatsanız kulakları. Eskiden annem öyle yapardı 😊
Yekyek12 zeyatmaz ben küçükken ortakulak problemi yaşamıştım doktor anneme bu şekilde kapatmasını söylemişti tabi bebek duramayabilir oturmuyorsa hele epey zorlar
zeyatmaz Yekyek12 oturuyor. Banyo yapmayıda seviyor tek sıkıntımız başı yıkamak. Buda son 2 banyodur olmaya başladı
Nekwam zeyatmaz ben 2 3 sene önce almıştım markası sevi bebe ama suan baktim da netten değiştirmiş. Benimki suna benziyor https://www.hepsiburada.com/hepsi-dahice-kulak-korumali-ayarlanabilir-dugmeli-bebek-banyo-sapkasi-p-ZYEGEKOK001?magaza=CLEVERSAND&wt_gl=cpc.6818.shop.nelk.supermarket-ssc&gclid=Cj0KCQiAuefvBRDXARIsAFEOQ9FHEvhcVrh1kCMOBU02XM4LuKU1WD7CLnq-qV0r4YmZ-CbrZ0-yLFYaAshEEALw_wcB 🤗
Minikurabiye Kulak kapatmak çok saçma bebeğim 10 aylık oldu hiç kapatmadım küçük oldukları için su kaçmaz diye biliyorum banyoyu da gayet sever işkence haline getirmiyorum benyoyu oyunlar oynayarak güzelce alıyor duşunu