BussParee milletsanaseymiolacak İstanbul Üsküdar veya Bağcılardan verebilirim. Kendi evimde Kocaeli’de Darıca’da dilerseniz ordan da gönderim sağlarım
BussParee siradan_biri Ürün kullanışlı ve bende uzun süre kullandım . Üzerinde ufak tefek çizikler var kullanıma bağlı ama kullanıma engel değil bebeğimin kilosu artık uygun gelmiyor ve satıyorum. İsteyen bana özelden numarasını atabilir detaylı video da atarım
Benisahtesevme2 BussParee bebegınızın kılosy kaç acaba oğlum yırmı kılo kendi arabamız kırıldı mardesımden aldım aynısını ama araba zor güdüyor biraz😂
BussParee Benisahtesevme2 bebeğim 13 kg zorlanmıyorum aslında pek kullanırken ama daha kilo kapasitesi geniş olan başka bebek arabamız var ona geçiş yapacağız. Bununda kilo kapasitesi 9 18 kg
Benisahtesevme2 BussParee aslında baston sıstem bu yası büyüdükçe kullanım ıcın benim bebeklıkten kullandığım kırıldı maalesef tabi daha konforluydu o ama suan büyüdüğü ıcın bunda ıdare ediyorum
Gzdnr17 Aynısının kırmızılı olanı ikizlerime kullanıyorum çok memnunum 🥰 aparat birleştirici ile birleştiriyorum