miray8 Oğlum 3 ay 12 günlük birkaç gündür elleri sürekli ağzında elini emiyor benim elimi de tutunca hemen ağzına götürüyor sanki damaklarına sürtüyor ilk çocuğum pek bir bilgim de yok acaba diş çıkarma olabilir mi damakları kaşınıyor ondan yapabilir mi
Rukenakkus7 miray8 benim bebeğimde öyleydi 2.5 aylıkken dişleri kaşınmaya başladı şimdi 4.5 ayligiz felaket kaşınıyor cikaricak gibi duruyor her bebek farkildir
Dmta miray8 bizimde öyle uykudan ağlayarak uyanıyor neresi agiriyor bilmiyorum çok üzülüyorum çok 3 ay 28 günlük bebeğim
Rukenakkus7 miray8 eli hep agiznda salyasi çok ishal ve pişik oluyor disleride yavaştan kabarmaya başlıyor
burcuibilge https://mutluresim.com/image/079d1252-90ed-4fa3-a3a5-9c0b533dd72c.nhfsXP Kızlar sizce diş mi? Tam netleyemedim ama görünüyordur umarım. 3 ay 10günlüğüz.
25bby burcuibilge çok anlaşılmıyor fotodan ama diş yerleri belli gibi sadece önce beyazlıyor zaten yerler sonra diş çıkıyor bizde öyle olmuştu 🫶🏻
burcuibilge 25bby önde ki ikili görünüyor gibi geldi bana çok beyazdı. Çok erken daha ama bilemedim bende.🥹 sizin kaçıncı ayda cıkmıstı
Rukenakkus7 miray8 ya zaten yeniyse olmaz.hemen yavaş yavaş başlar benimkde öyleydi yavaş yavad başlıyordu sonra isahl vb oldi