aybikreis gozgozanne şu an snowpiercer izliyorum. Fantastik ve sarıyor. Dünya buz altında kalmış, geri kalanlar bir trende yaşamaya çalışıyor
Kuzularinanasi gozgozanne dunyayi ardinda birak, kar kardesligi en son izlediklerim bunlar cok guzeldi
hzdmm Merhaba bunun cevabı benim instagram sayfamda @netflixtroneriyor isimli sayfamda dizi film önerileri paylaşıyorum 6 senedir ☺️ çok güzel bir sayfam var beklerim beğenirsiniz eminim
konusamiyorumyalnizcaforum gozgozanne Anne with an a keşke unutup baştan izlesem ilk başlarda sıkıcı gibi geliyor ama bi solukta bitiyor. Gözlerinin ardında sonunda şok olursunuz mini dizi. Yaratılan Hakan Muhafız Alice in borderland mutlaka izlemelisiniz. Gibi gibi😁
arifahsencesur konusamiyorumyalnizcaforum bu filmler korkumu aile içi izleniyor mu çocuklar ile birlikte falan
aptallarsizi konusamiyorumyalnizcaforum gözlerinin ardında bunu yazarken tvdende aynı zamanda izliyorum 😂😂bak merak ettim şimdi sonunu
berrockssa Şahmaran yeni bitirdik bir solukta eşimle birlikte geçen sene yayınlandı ama yeni fırsat bulabildik 😊 öneririm ✨
Maviim gozgozanne Zeytin ağacı, bridget jones serileri, into the night, yanık kokusu, Elite, tatil (film), Fi, Kuş uçuşu
aptallarsizi gozgozanne into the night +yakamoz aynı dizi ortak yapım Türkler ve ingilizler ortak yapım çok güzel yeni sezonu bekliyorum yaratılan pera palasta yedi gün cennet
Feray55 Sessizlik andı (tavsiye edip izleyen herkes çok beğendi) ve la caste papeli izlediyseniz berlini de öneririm. 😊