Deletedmom_89 Pirayeada birlikte verebilirsiniz. Calpolun etken maddesi parasetamol, iburamininki ibuprofen. Bir makale parçasını paylaşıyorum isterseniz özelden direkt makaleyi de atabilirim. Buradan link paylaşmak yasak olduğundan paylaşamıyorum.
Synmannesi Pirayeada İbrahim Zero hem soğuk algınlığı ateş düşürücüdür kalda ateş düşürücü olduğu için aynı anda vermesini ben uyumlu bulmuyorum çünkü ikisi de biraz bünyesine ağır gelebilir 6 saat arayla eğer ateşi inmeyen bir ateşi varsa inatçı ya 4 saatte 1 verebilirsin
Birminnosannesi Ben birlikte veriyordum. Biri soğuk algınlığı biri ağrı kesici ateş düşürücü değil mi?
morlu_baby Benım kuzum hasta doktor bana hiç bişey demedi birlıkte veriyorum şuanda .. corpol ve dolvenin saatleri var die biliyorum doktorum bir onu söylemişti.. Dolven 6 saatte bir verilir corpol ise 3 saatte bir
hanimefendii Pirayeada beraber olmaz en az 4 saat arayla bir sefer calpol 4 saat sonra İburamin zero. En azından doktorumuz bize öyle önerdi. Doktor ne dediyse o.
brsnhsm Pirayeada İburamin içinde dolven var öyle düşün dedi bize doktor. Calpol ile dönüşümlü verilebilir beraber verme demişti
Sedaminel41 Pirayeada ben asla aynı anda vermem biri dolven biri calpol gibi düşünün biri parestomol diğeri ibuprofen iburaminin etki maddeleri soğuk algınlığı ama ayni zamanda ates ve agriyada yarıyor
deniztalta Pirayeada ikisinin içinde de ateş dürücü var iburamin gibi grip ilaçları parasetamol veya ibuprofen le aynınanda verilmez