trakyalikizce İyi akşamlar kızlar 14 aylık oğlum influenza pozitif doktoru enflavir şurup verdi ancak çok zor içiriyoruz sürekli çıkarıyor ama içmesi lazım nasıl verebilirim? Sizler nasıl içiriyorsunuz şurupları
Evaninanasi trakyalikizce 15 aydır 0 ekran ilerleyen ben sırf o ilaç için telefon izlettim. Sadece o şekilde yavaş yavaş sıkarak içirebildim 🤷🏻♀️
Mlk026 trakyalikizce tadı çok iğrenç normal içmemesi benim oğlumda içmedi babası tuttu ben aparatla ağzına sıktım
UcuBulunamayanBant trakyalikizce şırınga ile denedinizmi ben genelde ogluma icmedigi ilac oldugu zaman şırınga ile veriyorum yada ne kadar dogru bilmiyorum ama kasiga sut koyarak veriyorum
trakyalikizce Mlk026 tabii ki normal biz de ilacın şırıngası var onunla veriyoruz ama yine de çıkarıyor çok ağlıyor tıkanıyor
trakyalikizce UcuBulunamayanBant ilacın zaten şırıngası var ancak ya çıkarıyor ya da çok ağladığı için tıkanıyor:(
naynini trakyalikizce bir elime emzik, bir elime enjektor ile şurubu alıyorum, emziği verir gibi yapıyorum ağzını açınca azıcık sıkıyorum. Yutunca tekrarlaya tekrarlaya bitirmeye çalışıyorum 😊 10 aylık …