Aslananne1 TubaB kız bi biz pisirince mi balık kokusu olmuyor 😅 fırına atıyorum evde sıfır koku anlamıyorum niye koku olmuyor ki🤔 balikta taze halbuki
Anne2105 Ogulluana içmicekler aşkım mutfaktan diğer odalara buhar gideceğini falan mı hayal ettin 😅 esans uçucu bir maddedir ve kimyasal olan esans değil içeriğinde bulunan QUARTAMİN/ESTERQUAT bunlar da uçucu değildir.
Maviim TubaB Hiç balık yapmadım daha önce evde o kokuya tahammülüm yok balık yiyeceğimiz zaman dışarda yiyoruz ama fırında denemeyi düşünüyorum
TubaB Maviim fırında kızartmaya göre çok az koku oluyor , ama yine de oluyor yani… sonrasında böyle tariflerle geçirmeye çalışıyoruz. Ama karanfil denedim dün akşam koku gitti denerseniz aklınızda bulunsun 🥰
Helen4444 TubaB tavaya üç yemek kaşığı kadar türk kahvesi koyun ve ocakta kavurun. Tavayı bütün odalarda gezeirin. Kousunu hemen yayılıp balık kokusunu giderecektir
Anne2105 Ogulluana evet çamaşırlarda o dediğim maddeler asılı kalıyor kimyasal olan kısım yani. Aman zaten dünyanın sonuna kaldık Allah hepimize sağlık versin 🥹