Birdunyabircennetannesi Bu durum çok mu tehlikelidir? Eşim evde yok 2 kedim var ve kanlı ishal yapmış birisi Hangisi bilmiyorum internette hemen müdahale edilmeli yazıyor hava yağmurlu oğlumla 2 kediyi mümkün değil şuan götüremem ki🤷 Bilgisi olan yazabilir mi😢
adaatuna Birdunyabircennetannesi nöbetçi veterinere götürmeniz gerek :((( bebeğinizi bağlayıp mümkünse hemen götürün bence çok tehlikeli
Aysegulb Birdunyabircennetannesi kanlı ishali bırakın normal ishal bile cok tehlikeli olabilir, ama kanlıysa hıc vakıt kaybetmeden goturmenız lazım. Ben kedimin hastalığını ishalle öğrendim iki gün içinde de maalesef kaybettim oğlumu. Oyüzden bir çaresini bulup götürmelisiniz
elif949494 Birdunyabircennetannesi benim kopegimde oldu öyle üç gün serum taktılar sonra ben evde serumla devam ettim bir hafta serum yedi ense sinden de günlük iki tane iğne yaptım köpeğime sürekli zor iyilesti his bişey yemiyodu sonra toparladı Allah’a şükür ölümcül tehlikeli bı hastalık hemen müdahale lazim
Birdunyabircennetannesi adaatuna 2.5 yaşında oğlum ve 2 kedi nasıl gideceğimi bilmiyorum ki yani kedilerinde ağırlığı oluyor oğlumda bir yandan 😢
pinkooo_02 Birdunyabircennetannesi götürcek yakınında kimse yokmu arkadaşının eşleri felan canım senin için zor olur nasıl götürecen çocukla
Dilararden Birdunyabircennetannesi kediniz yavru mu? Öyleyse gençlik hastalığıdır ve ölebilir lütfen gidin. . Ama yavru değilse de endişe etmeniz gerekir, derhal acil bir kliniğe gitmelisiniz. Yaşamları için çok önemli her an kaybedebilirsiniz tetkik yapılmalı, pek çok neden olabilir.
Birdunyabircennetannesi Dilararden Teşekkür ederim yarın sabah ilk işim götürmek olacak eşimle Yavru değil yetişkinlik evresinde yani tam yavru sayılmaz 8 9 aylık Dışardaydık kabına değil yere kanlı şekilde yapmış birisi hangisi bilmiyorum Bir kedimde ağız kokusu var birde Yani o kedimden şüpheleniyorum inşallah kötü bir durum yoktur İlk defa oldu bu durum çok az vardı kötü bir durum var mıdır ay şuan aşırı üzgünüm😢 Hareketleri ikisininde çok normal oyun oynuyorlar hep hareketliler
Dilararden Birdunyabircennetannesi ve bunu bir kedi yapmış olsa dahi diğerine bulaşabilir şu an ikisi de tehlike altında
Birdunyabircennetannesi erkencikus_ Ay neerrrrdeeee komşu ölsek kimse duymaz görmez 🤷 Annemde uzakta 🤷
erkencikus_ Birdunyabircennetannesi dışarı çıkıyorlar mikrop ihtimali yuksek kedimi kaybettim kurtaramadm geçen ay yine kedim var asla bırakmıyorum dışarı Fipden öldü diğeri
erkencikus_ Birdunyabircennetannesi öyle.malesef benmki de hep kaçmaya meyilli Dünden beri kizana girdi ne kadar sürer acaba dişi bu kedim
Birdunyabircennetannesi erkencikus_ Offff dişi çok zor Bağırıp durur 🤦 7 10 gün arası sürüyor çıkar çıkmaz kısırlaştırın çünkü hemen tekrarlıyor