HasGok-001 AliEmirmom bugüne kadar tek alışveriş yaptığım yer PAZARİUM. Diğer sitelere göre çok uygun kaliteleri muazzam daha geçenlerde 3 bin liralık alışveriş yaptım hepsi de harika geldi yazlık kışlık herşeyimi ordan alıyorum
HasGok-001 AliEmirmom Hayırkı olsun güle güle giyin. Hepsi de güzel gelecektir ben her zaman alıyorum dediğim gibi alışmışım sürekli elim gidiyor yeni gelen ürünlere bakıyorum 😂
AliEmirmom HasGok-001 2 gün oldu hala kargoya verilmemiş acaba normal mi ya bide ben direk karttan ödedim kapıda ödemede yapmadım birşey olur mu acaba
anneolmakzoramagulusuyeterr AliEmirmom tofisa var çok uygun pazarium tesettür dünyası modaselvim bunlar güzel
HasGok-001 AliEmirmom ben hep karttan alıyorum gelir hazırlanma aşamasındadır. Kaç senedir yaz kış ordan alırım ve kart ile ödeme yaparım geçenlerde de iade sağladım sorunsuz yani güvenebilirsin
AliEmirmom Kizannesi19 kargoya verilme süresi elinize ulaşması kaç günü buluyor ben 2 gün önce 3 bin TL lik sipariş verdim hala kargoya verilmemiş te inşallah güzel gelir
deleted20517 AliEmirmom Feminen moda, pazarium,hepsi moda, Tofisa,hem güvenilir hemde uygun fiyatlı bende buralardan yapıyorum alışveriş,