fgnazrabuglem Bay bay night damla kulanan var mı? Kaç aylıkken kaç damla verdiniz. Yıldım artık tüm gün 1 saat uyumuyor, 2 saat uyutmaya çalışıyorum kafayı yiyeceğim 8 aylık 😭😭
Qunqnir Osman gönülal net bir şekilde içindeki bi maddenin Amerikan pediatri derneğince yasaklandığını ve asla kullanmamam gerektiğini söyledi. Bebeğiniz muhtemelen diş sancısından ötürü uyanıyordır. O sorunu çözmeye yönelik araştırmalar yapın bence
fgnazrabuglem Qunqnir uyku danışmanlığı da alıyorum hiç bir işe yaramıyor. Diş için yapmadığım kalmadı. 😭
Qunqnir fgnazrabuglem ben artık kendimce şöyle bi karar aldım. Bakıyorum etrafımda da öyle kesintisiz uyuyan bi bebek yok. Bu bebişler büyüyene kadar çeşitli sıkıntıları dertleri olacak ve bu onların normal olduğunun göstergesi. Olağan olan böyle uykusu bölünen çocuklar olmaları. Böyle düşünmeye başladığımdan beri daha stressiz olmaya başladığımı fark ettim çünkü cidden uyku yönünden sorunlu bebeğim var ama nihayetinde bu bi süreç. O bebek olduğu için böyle yapıyor ve yapmaya devam edecek ben de anne olduğum için dayanmaya çalışıcam :) eninde sonunda büyüyecekler o güne beklemeye aldım kendimi
Qunqnir fgnazrabuglem valla siz bilirsiniz ama doktor bey uyku devamlılığı da sağlamıyor sadece geçişi kolaylaştırıyor uykusu bölünüyorsa alttaki problem çözülmeli dedi. Takdir sizin