skrn09 Bebeğim 4,5 aylık egzama teşhisi konuldu . Bitkisel krem var mı önereceğiniz ya da başına gelen var ise ne yol izledi ? Şimdiden teşekkürler
1alpercocuk skrn09 bioderma atoderm baume. Kesinlikle başka bir şeye gerek yok sabah ve akşam tüm vücuduna uygulayın çok etkili biz sürekli kullanıyoruz doktorumun tavsiyesi. Şampuanı da bioderma kullanın memnun kalacaksınız
skrn09 1alpercocuk sadece yüzünden var ama o krem bitkisel mi bize kortizonlu krem verdi 5 gün kullanın dedi o süreçte geçti kremi kestik tekrar başladı
[silindi] 1alpercocuk peki yediklerinden etkileniyor muydu cnm bebek ? Nelere dikkat ettin ? Bioderma bende mi denesem ya
1alpercocuk skrn09 sadece nemlendirici bir ürün kortizonlu krem değil ve hiç gerek yok kortizonlu kremlere bunu deneyin derim
1alpercocuk [silindi] yumurta ve süt ürünleri tüketmedim bir süre ama şuan yalnızca yumurta yemiyorum ve kremi her gün iki kez uyguluyorum bir sıkıntısı yok şuan çok şükür. Ama iyileşmesi bi 2 haftayı buldu aksatmadan kullanmak lazım. Birde bebeğinizi stresten uzak tutun. Bol bol gezdirin dikkatini dağıtın güldürün. Çünkü stres arttırıyor.