berikomoms taskmevlo biz nerden bilelim canım doktora götürün buraya yazana kadar valla bazen bazı annelerin rahatlığınada şaşırıp kalıyorum kızım böyle bişey yapsa buraya yazmak aklıma gelmez hastaneye koşarım
Aysegulb berikomoms bende sasırıyorum çocuğum nöbet geçirdi evde napabilirim yazmış biri şok olmustum ya
Linayaz7 berikomoms 😂😂 Allah’ta sizi güldürsün çok doğru dediniz ama belki hastaneden yazıyordu yani öyle umut ediyorum
ikibaloglanannesi Doktora götürün doktora. Vakit kaybediyorsunuz buraya yazarak. Ve keşke balık yemlerini ve balığın akvaryumunu onun ulaşamayacağı bir yere kaldırsaniz.
Linayaz7 berikomoms ben geçen oğlumun gözüne gaz damlası döktüm kafayı çevirdi döktüm kalktım yüzünü yıkadım ağladım doktorunu aradım damla aldırdı aldım sıktım yine stres yaptım buraya yazdım bişi olur mu diye annelik delilik 😂
Linayaz7 Meri-Mel evet çok korktum 2 saat ağlamışımdır doktorunu arıyorum o sakin ol bişi yok diypr ay neler yaşadım şükür atlattık ama dayanamadım yine buraya sormuştum 😂
Meri-Mel Linayaz7 Çoğunluğu bitkisel içerikli ama yine de ürkütücü Rabbim aklımızı almasın cidden çocuk büyütmek iğne ile kuyu kazmak gibi çok geçmiş olsun x❤️
taskmevlo Cnm benim benim kaynım doktor zaten kusmassa sıkıntı Yok dedi ama yaşayan varsa akıl versin diye yazdım kalp kırıcı laflara gerek yok.