aslanannessi Merhaba hanımlar 9 günlük taze anneyim. Sezeryan doğum yaptım sezeryan sonrası mide bulantısı iştahsızlık yaşayan var mı kafam da hafif sersemlik boğaz kuruluğu filanda var var mı böyle şeyler yaşayan he bide karnımda acı var hala normal mi?
barisveannesi_ aslanannessi evet bende aşırı iştahsızlık oldu daha yeni yeni iştahım açıldı şuan bebegim 37 günlük Sezeryan agrisi bir kac gune geciyor benim 13 gunde falan hic agri sizi kalmamisti
birmelekannesi__ aslanannessi benim ilk seseryanımda böyle olmuştu hiç yemek yiyemiyorfum. Şimdi 23 gün önce ikinciyi oldum ve acısı hala tam geçmedi. Belli bir süre oluyor acı maalesef ki
Suldavulcu aslanannessi birkac gune agri gecer canim parol ic iyi gelir. Istah konusunda ben oyle birsey yasamadim hic. Belki stresten dolayi uykusuzluk uorgunlik vs. Ondan istahin kapanmistir. Bas donmesi falanda ondandir. Bebek yattiginda sende yat dinlen. Duzenli yemek yemege calis duzelirsin insallah. Sezaryen yerine kantaron yagi sur iz kalmasin :)
feyzas aslanannessi Aç kalmamalısınız bence süt için. Yani iştahınızı bir şekilde açmayı deneyin yoksa enerjiniz olmaz. Vucunuz hem ameliyatlı hem de süt için enerji harcıyor. Dikiş ve karındaki ağrı uzuuun süre oluyor yavaş yavaş geçiyor
aslanannessi barisveannesi_ o kadar sürdü mü ya mide bulantısı varmıydı ben hamileyken iştahım baya vardı bi anda kesince mi acaba mide bulantısı yaptı
barisveannesi_ aslanannessi kişiden kişiye değişebilir ben doğumdan sonra aşırı iştahsızlık mide bulantisi yaşadım ve daha yeni yeni iştahım yerine geldi ama sen iyi şeyler Füsun öyle daha cabuk toparlanirsin
barisveannesi_ aslanannessi ben açıkça hiç agri yasamadim ama hafif agrim.olsa parol içiyordum ama evet tamamen geçti
aslanannessi Suldavulcu teşekkür ederim peki yatış pozisyonunuz me zaman değişti yan dönmeye ne zaman başladınız
Buseniz_02 @aslanannessi alyani dedikleriniz olur psikolojikte bazen yiyemiyorsun vs karın ağrısımı dikiş ağrısımı
aslanannessi birmelekannesi__ bana da dikişler rahim filan iyi dedi ama işte ben öncesinde devlet hastanesine gittim salak gibi bana içerde kanama var dedi sonra kendi doktoruma gittim öyle bişey yok dedi bağırsak o görünenler dedi ama işte insan yine de bi korkuyor
aslanannessi feyzas karında ki ağrı iğne batması gibi dokununca daha çok acıyor normal mi o da bide devlet hastanesinde kanama var filan dediler korktum kendi doktorum yok öyle bişey dedi ama yine insan da bi şüphe kalıyor
baharlivaa aslanannessi benimde öyle şuan 9günlüğüm midem de bulanıyor iştahım yok sizin ne zaman geçti nasılsınız