ahelar Eşim sürekli mastürbasyon yapıyor sizce normal mi ilişkiye haftada 1giriyoruz ama her müsait kaldığında yapıyor söylüyorum yapma diye tamam diyor benim evde olmadığım zaman yapıyor sonrada yapmadım diyor ne yapmalıyım sizce normalmi
Tombikdonerartikcokpahali ahelar ya böyle ilk katılıp da hemen cinsellik üzerine konu açılınca bende erkek hissi yaratıyorsunuz 🥹
beyzadodo ahelar bekarliktan kalma ve p.orno ya bagimlilik gibi sebeplerden olabiliyor ama buda cinselligin keyfini bozan bir durum. Muhakkak bir terapist ile gorusurseniz sizler icin daha saglikli bir cinsel birliktelik olur
ahelar Tombikdonerartikcokpahali çok uzun süredir kullanıyorum fakat oğlum 4 yasina girdiği için krpatmistim sifresini unuttuğum için tekrar aynı hesaba giriş yapamdim
ahelar lilanasi attığı pecetelrden anlıyorum bu günde telefonu evde bırakıp ses kaydı açtım eve gelince dinledim yine yapmış
lilanasi ahelar peceteleri açıp kontrol mu ediyorsun ve ses kaydı açmak nasıl aklına geliyor helal olsun vala 😂
Gamze1616 Sizdekide iyi akılmis he ses kaydı açıp çıkmak peceleri copemi atiyoki aklı olan adam tuvalete atıp sifon çeker
ahelar lilanasi keşke böyle şeyler yapmak zorunda kalmasam çok zoruma gidiyor kendimi kadın gibi hissetmiyorum öyle yapinca
Damlakrbg Esra ezmeci bunun bekarlıktan gelen bir alışkanlık olduğunu ve üstünde durulmaması gerektiğini söylüyor.
pijamalianne ahelar aşko sende hergün yanaş kocişine olmaz yapmaz zaten hergün yapsan artık yalnız braktığında kalkmaz yorulmuştur djfmcöslfl😂