Eceerva Kızımın yüzünde sivilce gibi pütürtüler oluyr kırmızı kırmızı alerji mi acaba ya.ilcede yaşyrm cildiye alerji bölümleri yok çocuk doktoru bsiey yapabilir mi ki
beyzadodo Eceerva alerjidie buyuk ihtimal doktor kortizonlu kremler verdi birde icerigi temiz losyon kullandik biz 1 yasina kadar alerjisi devam etti halada var 4 yasinda , 1 yasina kadar alerji testleride dogruluk vermiyor deneme yanilma ile bulabilirsiniz
byz1 Eceerva benim bebeğimin sırtında var aşırı döktü cildiyeye götürdüm uyuz değil dedi hassas cilt dedi ama bu nasıl hassaslık hep sırtı hasat
Eceerva Mervemdlflflfl alerji ne yapacakki deri testleri yapılmıyor bildigjm kadaryla deneme yanılma yoluyla bulun diyecektir
beyzadodo Eceerva evet ufak tefek eli ve ayavindada egzema tarzi vardi her cocukta degisken olabiliyor tabi
Dyg1dyg Oglumda ek gıda zamanı sol yanagında oldu. Yumurta yogurt bunlara vardı. 1yasına kadar surdu. Doktor kortızonlu krem vermıstı ama cokta surmedim. Arada surmustum. 1yasındn sonra gectı sukur
Eceerva Dyg1dyg ben de yumurtadan şüpheleniyorm. Peki bilmeden vermeye devam edersek ne gibi bı zarari olabilir cilt dışında 😣
Dyg1dyg Eceerva yanı benım oglumda yanak dısında baska bısey olmamıstı. Doktorumuz da onceden olsa asla vermeyin diyorduk (alerjı yapan urunu) ama suan oyle degıl demıstı. 1hafta ara verdim devam ettim. 1yasını ıkı Ay gecmıstı bırdaha olmadı. Sonra bıara cevize oldu oda gectı. Bioderma atopik krem onermıstı halada onu kullanıorum. Uzulmeyın gecer 🥰