hsjsjsj aileceksaskiniz Öncelikle benimle dalga geçerek konuşmayın komşu falan. Siz istediğinizi kullanın. Spiral de kayabiliyor o da kesin değil.. Spiralle doğan bebeği görmedin sanırım. Doğum kontrol hapıyla olumsuz durum yaşadıysanız o sizinle alakalı ben 10 senedir kullanıyorum bende sorun yapmadı. Her bünye farklıdır sonuçta size iyi gelmemiş olabilir farklı korunma yollarına girersiniz bize de iyi gelmeyecek diye bir kaide yok.
hsjsjsj hnnl kaymaya karşı ek koruma ya geri çekilmedir ya da prezarvatif. Ben zaten hapla geri çekilme yontemi kullanıyorum. Spiral taktırmak istemedim. Bu benim tercihim. Siz nasıl hap içmek istemiyorsunuz bende spiral taktırmak istemiyorum. Niye bu kadar yadırgandım onu anlamadım.
hnnl hsjsjsj sakin ol canım bişey demedim yadırgamadım da tabi senin hayatın beni ilgilendirmez normal Bir şekilde yorum yaptım burda başka kimsede bisey dememiş siz kendi kendinize yükseliyorsunuz post açmışsınız fikrimizi söyledik çıkıyorum postundan
hsjsjsj aileceksaskiniz kendi üslubunuzdan bahsettiniz sanırım çünkü ben dalgaya alarak karşındakini küçümseyerek konuşmadım. Kendi fikrin olduğunu bende biliyorum. Ben normal yazdim
sevdazekiidriskagan Minik-1 biz 3 yıllık evliyiz 2 yıl çocuk istemedik ve 2 yıl sadece prezervatifle korunduk cocugunuzda olmadı kullanmayı bıraktık çocuğunuz oldu 2 aylık bebeğim şimdide de aynı şekilde prezervatif ile korunuyoruz markasında ok
hsjsjsj hnnl Postu ben açmadım ki. Yükselmiyorum tepkim de size değil. Başka birisi var ona yazdım ben.
hsjsjsj Alerjikrinit Tabikide hormonlarla oynuyor ama doğum kontrol hapıda bana koruyuculugu en yüksek olarak geliyor.
anonim99 Minik-1 Bim in lets markası 😂😂😂😂😂 2,5 yıldır onunla korunuyoruz. Tabi araya bı 5 aylık oğlum girdi ama onu planlı yaptık 😂😂 simdi tekrar bim den devam 😬
Selamben_ Ben prezervatif kullanmayi hic sevmiyorum ya hanj bi laf var ya ten tene degcek diue degmeyince afedersn sanki poşet giriyor gibi oluyor😁😁 evliligmzn ilk basinds bi denedik sevmedik 5 yıldır falsn kendimiz korunuyorz hep esim korunuyor