H12345 Kızlar çok yedim evde yapmadım ama hiç cogu eksik yada gazla malzeme koyuyor Ben au sekılde yapacağım -Marul -havuç rendelerım (renklı olsun diye) -Morlahana -Maydonaz Yesıl soğan mı ? kuru soğan mı ?olsun
oglumubeklerken H12345 ben patates salatasını az ve öz malzeme ile seviyorum, marul salatalık kuru soğan ya da taze soğan. Benim için en harika Patates salatası budur limonu yağı tuzu da kararında olursa üüffff 🤌🤌
aybikreis H12345 Marul, yeşil ya da kuru soğan hangisi varsa onu koyarım. Maydanoz varsa eklerim. Havuç ve lahana tadını değiştiriyor ben bu kadar seviyorum
oglumubeklerken H12345 ben kısır Patates salatası vs şeylerde domatesi pek sevmiyorum sulandiriyor kıvamını bozuyor bana gore domatessiz olması daha doğru
Alerjikrinit H12345 ben ikisinden de koyuyorum varsa. 😂soğan olarak. Havuç koymam maydanoz dere otu patates soğan o kadar
civcivoz H12345 ben patates salatasını şu şekilde yapiyorum çok hoş oluyor alman salatasi diye geçiyor galiba Mor soğan Maydonoz Turşu Mayonez Çok az hardal Limon suyu Pul biber Karabiber Tuz